Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Evet burada tolga çandar hakkında bildiklerinizi yazmanızı istiyorum. Çünkü o sanatçıyı çok beğeniyorum ve hak ettiği değerin gösterilmediğine inanıyorum

http://www.tolgacandar.com

Gönderi tarihi:

Dostum kimse yazmamış ama ben sana söyleyeyim, tanınmadığından bilinmediğinden değil. Tolga Çandar 'a karşı maalasef böyle bir tutum var. Sen seviyorsun ben hastayım. Her şarkısını, her albümünü mutlaka dinlerim. Selamlar sevgiler.

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

O egeyi seviyor egeliler de onu Ötesi olmayan bir güzellik.Daha ne olsun dostum.sevgiler ve teşekkürler

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

TOLGA CANDAR BENCE EN İYİ YORUMCULARDAN.AMA HAK ETTİĞİ DEĞERİ GORMEDİĞİNE İNANIYORUM

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

arkadaşlar tolga çandar ın albümleri anadolu müzikten çıkıyor ve hakkındaki herşeyi ve paylaşımları www.anadolumuzik.com.tr adesinden bulabilirsin ve ayrıca bu sitenin formundanda paylaşımdada bulunabilirsin...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.