Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 19 yıl 1 yıl önceydi galba küçük bi kuzenim yanıma geldi.ben çalışıyodum.pek de sallamıyodum.sonra bana dediki:ben büyüyünce ya babaanne ya da shakira olucam.sence hangisi olıyım? koptum tabi yazık kuzencim niye gülüyo bu diye bana bakarken
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 19 yıl Yazar bi gün de bi şey yapmam gerekiyodu yine o küçük kuzen yanımdaydı.ya uff çok üşeniyorum dedim.o da üşenmek ne demek diye sordu kilitlendim nasıl açıklasam.bendeki akla bak erinmek dedim. hıı!dedi.mesela dedim bulaşıklar çok vardır zor gelir yapmak.öyle işte dedim.acaba anlatabildimmi diye cümle içinde kullan bakalım dedim.açıkladım:tamam dedi mesela ben tarkana üşeniyorum demez mi geçenlerde de gelmiş artık öğrendim üşenmek nedemek die.canım benim yani anlatma özürlüyüm galba
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2005 19 yıl Bana büyüyünce ne olacaksın derlermiş. Ben, kocaman olacam dermişim..)) Fiziki kocamanlık ya.. Ukalalık yapmadım.. Maneviyat olarak ufacığım zaten... Kendimi çok yetyersiz görürüm hep.. Saygılar-Sevgiler
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2005 19 yıl heyt be : anilarin cok tatli gercekten bende gülmekten ala koyamadim kendimi okurken.. kralx : kendimi cok yetersiz görüyorum hep demissin, ne is usta? burda bir cok insan senin durusunu, yazisini begenio ve sevio, ve sen maneviyat sifir diosun, olmuyo ama gerci bu yazi bayagi bi eskiymis, simdi belki fikrin degismistir...
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2005 19 yıl ben kucukken annemle babam bosanacagi zaman annem bol bi elbise giyecek babam da elbisenin karin kismindan tutup cekince bosanacak sanirlardim
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2009 15 yıl Kızkardeşim insan kaça ayrılır diye sormuştu, kaça ayrılır ki
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2009 15 yıl küçükken filim seyrederken hep kendime sorardım.. "oyuncuların hiç wc ihtiyaçları olmuyormu diye" hiçbiri wc ye gitmiyorlardı
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.