Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2013 11 yıl Admin Hayalimdeki Aşk - Ruby Sparks (2012) Oldukça enteresan bir o kadar da güzel bir film. Daha önceki başarısını bir türlü yakalayamayan genç bir öykü yazarı. Hayalindeki rüya kadını tasvir ederken veya tanımlarken birden bire onu gerçek yaşama getirmesi ile başlayan çok özel bir öyküye dönüşüyor. Ben Paul Dano'yu çok seviyorum onun özel bir yeri var benim sinema dünyamda çünkü o digger aktörler gibi alımlı ve çok yakışlı bir tip değil o sanki aldığı her rolde kendinden bir şeyler katan bir aktör bu filmde de aynısını yapmış ve güzel yapmış diyeyim. Ayrıca zoe Kazan'da fena değil... Kaçırmayın mutlaka izleyin.... Herşey Ruby hakkında, eğer sizde Ruby'i merak ediyorsanız lütfen kaçırmayın... Oyuncular: Paul Dano, Zoe Kazan, Chris Messina, Annette Bening, Antonio Banderas, Aasif Mandvi, Steve Coogan, Toni Trucks, Deborah Ann Woll, Elliott Gould, Alia ShawkatYönetmen: Jonathan Dayton, Valerie Faris In an effort to conquer his writer's block, a young novelist -- who's having trouble duplicating the success of his earlier work -- jots down all the attributes of his dream girl. But things get weird when she suddenly comes to life. Cast: Paul Dano, Zoe Kazan, Chris Messina, Annette Bening, Antonio Banderas, Aasif Mandvi, Steve Coogan, Toni Trucks, Deborah Ann Woll, Elliott Gould, Alia ShawkatDirector: Jonathan Dayton, Valerie Faris
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.