Φ TuBa_15 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 ben daha yeni üyeyim.bu soru varmıydı bilmiyorum.eğer daha önce yazıldıysa özür dilerim... SORU ŞU: yağmurlu bir gecede,bir cinayet işleniyor.polisler cinayet işlenen köşke geliyorlar.sırayla ewde çalışanların ifadesini alıyorlar.bahçıvana sorduklarında,bahçedeki çimleri suladığını,hizmetçiye sorduklarında ütü yaptığını,aşçıya sorduklarında ise bulaşıkları yıkadığını söylüyor.cinayet bu ewde işlendiğine göre cinayeti işleyen kim???? Alıntı
Φ TheTurk Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 ben daha yeni üyeyim.bu soru varmıydı bilmiyorum.eğer daha önce yazıldıysa özür dilerim... SORU ŞU: yağmurlu bir gecede,bir cinayet işleniyor.polisler cinayet işlenen köşke geliyorlar.sırayla ewde çalışanların ifadesini alıyorlar.bahçıvana sorduklarında,bahçedeki çimleri suladığını,hizmetçiye sorduklarında ütü yaptığını,aşçıya sorduklarında ise bulaşıkları yıkadığını söylüyor.cinayet bu ewde işlendiğine göre cinayeti işleyen kim???? BAHÇIVAN mı? yani yağmurlu bi gecede çiçekleri sulamak?? Alıntı
Φ drmağden Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 bahcivandır yağmurlu bir günde bahçe sulanmaz Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 bahcivandır yağmurlu bir günde bahçe sulanmaz sana katılıyorum. ayrıca gece niye suluyo bahçeyi ALLAH'ın gündüzü tükenmemiş ya! Alıntı
Φ TuBa_15 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 ewet bildiniz.kolay bi soruydu galiba...cevaplar doğru.tebrikler......... Alıntı
Φ zorcocuk Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 YA GARİP BAHÇİVANDAN TEMIZLIKÇIDEN NIYE SUÇ BULUYORSUNUZ ŞİMDİ BENİ ÇALIŞTIĞIM YERDE ÖLDÜRSELER GARİP ÇAYCIYLA YAN TARAFTAKI ANAHTARCIDANMI SUPHELENECEKLER YAWS O YERDE BASKA ALLAHIN KULU YOK MU Alıntı
Φ novocaine Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 zor çocuğa katıluyorum adamın yalan söylemesi suçlu olduğunu göstermez belki o sırada söylemeye utandığı birşey yapıyodu adam ne biliyoruz ki.... Alıntı
Φ lucifersinn Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 arkadaş cinayet işlenmişse bahçıvanı tutacaksın...bu böyledir..çünkü kıldır...ara sıra köşke gelir...kışın naapsınlar bahçıvanı...Türk filmi senaryolarına bakın hatırlayın...adam zaten 24 saat ya bağ makasıyla ya hortumla dolanıyo kafasında da bi şapka hemen belli ediyo kendini.adam zanlı yani. -komserim köşkte cinayet işlenmiş.... -bahçıvan var mı? -var komserim... -tutun yakalayın... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.