Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 19 yıl " Sülfür inceldi ve en yorgun yerinden kırıldı ayna,tenhaydı düşlerim geceydi çıkıp geldim işte; su ve ateş bide gülünç yalnızlığım var size getirebildiğim kokularını yitirmişti çünkü güller!" Hepinize merhaba! Ben yeterinden de çok acemiyim burada yeni geldim bir dostumun önerisi ile. Kendime gelince; kalabalıklardan pek hoşlanmayan birisiyim diyebilirim,en kalabalık yanım burası olacak galiba. Neyse uzun uzadıya cümlelerle yormayım sizleri bakalım bu ilk ve bana katacağı bir takım güzellikler olması dileğimle hepinize tekrardan selamlar...
Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 19 yıl Yazar hos geldin arkadasin kim hoşbulduk kimliksiz söyleme dedi her nedense bende saygı duydum
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl hoşgeldin... ağzında pek sıkı belli... kimmiş bu dost söylemeyecen galiba..
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 19 yıl Yazar hoşgeldin... ağzında pek sıkı belli... kimmiş bu dost söylemeyecen galiba.. öyleyimdir.dillerim lal eyvallah adrenalin ismin gibiysen bi yamaç paraşütü yaparız belki birgün. saol
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.