Φ radikal07 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Kanada'ya tasinan bir Turk'un gunlugunden ) > Sevgili Günlük > > 12 Agustos > > Kanada'daki yeni evime tasindim.Çok heyecanliyim.Burasi çok güzel. > > Daglarin manzarasi muhtesem.Onlarin karlarla kapli halini görebilmek için sabrimi zorluyorum. > > 14 Ekim > > Kanada dünyanin en güzel yeri.Yapraklar kirmizi ve turuncunun tonlarina dönmeye basladi.Bir atla kir gezintisi yaptim ve bir kaç geyik gördüm.Çok güzeldiler.Muhtemelen yeryüzündeki en harika > hayvanlar. > > Burasi cennet olmali.Burayi çok seviyorum > > 11 Kasim > > Geyik avlama sezonu kisa bir süre sonra basliyor.Böyle harika > > hayvanlari oldürmeyi nasil olurda isterler anlamiyorum.Umarim > > yakinda kar yagisi baslar. Burayi seviyorum. > > 2 Aralik > > Dün gece kar yagdi.Heryerin beyaz bir örtü ile kaplanisini > > seyretmek için gece kalktim.Tipki karpostal gibi. Disari > > çiktik merdivenlerdeki ve garajin önündeki karlari kürekle temizledik. > > Kartopu oynadik(ben kazandim). Kar temizleme makinasi > > (belediye'nin)gelince,garajin önündeki karlari tekrar > > temizlemek zorunda kaldik.Harika bir yer. > > Kanada'yi seviyorum. > > 12 Aralik > > Dün gece biraz daha kar yagdi. Kar temizleme makinasi ile > > garajin önündeki karlari tekrar temizledik.Burayi seviyorum. > > 19 Aralik > > Dün gece biraz daha kar yagdi.Ise gitmek için garajdan > > çikamadim.Burasi çok güzel bir yer fakat kürekle kar > > temizlemekten yoruldum.Kar temizleme makinasina Lanet olsun! > > 22 Aralik. > > Bu beyaz boktan dün gece biraz daha yagdi.Kürekle kar atmaktan > > ellerim su topladi ve belim agrimaya basladi. Kar temizleme > > makinasinin ben garajin önünü kürekle temizleyene kadar yolun > > kösesinde gizlendigini düsünüyorum.Pezevenk... > > 25 Aralik > > S....ttigimin yilbasisi.Yine yagdi.Eger kar temizleme > > makinasini kullanan pezevengi bir elime geçirirsem yemin > > ederim o pustu gebertecem.Yollardaki lanet buzlari eritmek için neden daha > > fazla tuz kullanmadigini anlamiyorum. > > 27 Aralik > > Allahin belasi dün gece yine yagdi.Kar temizleme makinasinin > > en son gelisinden beri üç gündür karlari kürekle atamadigim > > için eve hapsoldum.Hiç bir yere gidemiyorum.Hava durumunu > > sunan spiker bu gece 25 santim daha yagacagini > > söyledi.25 cm karin kaç kürek edecegini biliyormusun ? > > 28 Aralik > > Kusbeyinli spiker yanilmis.83 santim daha yagdi.Bu gidisle > > karlar yazdan önce erimez. Kar temizleme araci kara saplandi > > ve hiyar oglu hiyar sürücü benden küregimi ödünç istedi. > > Karlari temizlerken tam alti kürek kirdigimi ve sonuncusunu da > > onun kalin kafasinda kirmaktan zevk duyacagimi söyledim. > > 4 Ocak > > Nihayet evden çikabildim.Markete gittim ve yiyecek aldim. > > Dönüste lanet geyigin biri arabamin önüne atladi.Arabamda > > yaklasik 3000 dolarlik hasar var.Bu hayvanlarin > > hepsini gebertmek lazim.Lanet yaratiklar her yerde varlar. > > Umarim avcilar hepsinin kökünü kurutur. > > 3 Mayis > > Arabayi sehirde bir tamirciye götürdüm.Yollara dökülen bas > > belasi tuzlar yüzünden arabamin kaportasi çürümüs. > > 10 Mayis > > Florida'ya tasindim. Alıntı
Φ SERENGETİ Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 > > Kusbeyinli spiker yanilmis.83 santim daha yagdi.Bu gidisle > > karlar yazdan önce erimez. Kar temizleme araci kara saplandi > > ve hiyar oglu hiyar sürücü benden küregimi ödünç istedi. > > Karlari temizlerken tam alti kürek kirdigimi ve sonuncusunu da > > onun kalin kafasinda kirmaktan zevk duyacagimi söyledim. süperdi işini yavaş yavaş tasfiye edip ıssız bir yerde hayatını sürdürmeyi düşünen birisi içinde epey bir moral oldu.. Alıntı
Φ zegur42 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 3 Mayis > > Arabayi sehirde bir tamirciye götürdüm.Yollara dökülen bas > > belasi tuzlar yüzünden arabamin kaportasi çürümüs. > hahhaha Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.