Φ marti_name Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 maryan neye inanmıyorsun yaw şişkonun tekiyim işte Alıntı
Φ maryam Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 maryan neye inanmıyorsun yaw şişkonun tekiyim işte tamam inaniyorum. siz zayiflasmak zorundasiniz ama cunku tehlikeli olabilir. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 tamam inaniyorum. siz zayiflasmak zorundasiniz ama cunku tehlikeli olabilir. martı görüyomusun ne diyo.. Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 maryam sen bırak tehlikeyi ben sana beyleeeeeeeeeeeeee Bol Tereyağlı İskenderi anlatayım mı kazık çakmadım bu dünyaya aklımda kalacağına midemde kalsın!!!tez zamanda ölürüm helvamı yersiniz.eğer fıstıklı olursa gömerken yanıma koyarsınız helvadan Alıntı
Φ maryam Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 maryam sen bırak tehlikeyi ben sana beyleeeeeeeeeeeeee Bol Tereyağlı İskenderi anlatayım mı kazık çakmadım bu dünyaya aklımda kalacağına midemde kalsın!!!tez zamanda ölürüm helvamı yersiniz.eğer fıstıklı olursa gömerken yanıma koyarsınız helvadan ben bir resim koyuyorum ozaman:) Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 bu kızda güzelmiş maryam.. gözlerine bayıldım.. Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 ya maryam kızların resmini koyuyorsun tmm da telefon numaralarını diyorum hani bi yazsan Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 dur yaaa içim rahat etmedi istemem ben telefon falan şaka takıldım şimdi ciddi anlarlar falan benim sevdiğim İrana gitse (gitmesin otursun oturduğu yerde) oooooo tüm iran aşık olur bu resimdeki kızlara mı kanacam ben peeeeeehhh!!! Alıntı
Φ maryam Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 merheba her kese marti bende numara yok ama resimnekadar istersen var. Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 maryam nerelerdesin sen Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 benden bi kaç manzara Alıntı
Φ Abuzettin_morgül Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Maaşallah... ne güzel şeyler onlar öyle..! paylaşım için tşk. Alıntı
Φ patron58 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 selam cok sagolun hepsi biri birinden guzle Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.