Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 18 yıl üzgünüm maryam ama türk erkeleri daha yakışıklı senin burda gösterdiklerinden
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 18 yıl Yazar Çok harika Fotoğraflar gerçekten.. Bu arad..Bu ilgi nerden.. aslinda turk dostlarimla bir paylasma
Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2006 18 yıl Yazar Bende sevdim...sevgide paylaşabilirmiyiz bunu... İsmi neden Hedaye deil acep...?? ismi acip mi? hediye ismini cok koyarlar farslar
Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 18 yıl Hepsine baktım ama hiç yakışıklı erkek yok.. Demekki kızları güzel İran'ın
Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 18 yıl Yazar Hepsine baktım ama hiç yakışıklı erkek yok.. Demekki kızları güzel İran'ın ama ben iran erkeklerini daha cok beyeniyorum turk erkeklerden kenan imirzalioglu ve ozcan deniz yakisikli bence
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2012 13 yıl gerçekten benm gibi fevkaladeler beğendim.. kolay kolay kız beğenmem ama iranın erkeklerini de kızlarınıda beğendim..
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2012 13 yıl wooww harika kadinlar ... icim gecti : )) ruhum costu ... beklemiyodum bu kadarini tutkulu ve derin davranisli kadinlar olsa gerek ..
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2012 13 yıl erkeklerin cogunda gereksiz patlak goz dikkatimi cekti ama cok iyiler onlar da ..
Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2012 13 yıl ''Güzelliğin beş par(a) etmez Bu bendeki aşk olmasa Eğlenecek yer bulaman Gönlümdeki köşk olmasa'' (Aşık Veysel)
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2014 10 yıl Merb arkadaşlar,uyku gözlerime girmedi,bi bakim dedim,resimler güzel ama bence bunlardan dahada güzeller var iranda mesela gulzar şu erkek çok güzel..kardeşim olsun..mecburen..ne diyim..valla
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.