Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 18 yıl Yazar maryan neye inanmıyorsun yaw şişkonun tekiyim işte tamam inaniyorum. siz zayiflasmak zorundasiniz ama cunku tehlikeli olabilir.
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 18 yıl tamam inaniyorum. siz zayiflasmak zorundasiniz ama cunku tehlikeli olabilir. martı görüyomusun ne diyo..
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 18 yıl maryam sen bırak tehlikeyi ben sana beyleeeeeeeeeeeeee Bol Tereyağlı İskenderi anlatayım mı kazık çakmadım bu dünyaya aklımda kalacağına midemde kalsın!!!tez zamanda ölürüm helvamı yersiniz.eğer fıstıklı olursa gömerken yanıma koyarsınız helvadan
Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 18 yıl Yazar maryam sen bırak tehlikeyi ben sana beyleeeeeeeeeeeeee Bol Tereyağlı İskenderi anlatayım mı kazık çakmadım bu dünyaya aklımda kalacağına midemde kalsın!!!tez zamanda ölürüm helvamı yersiniz.eğer fıstıklı olursa gömerken yanıma koyarsınız helvadan ben bir resim koyuyorum ozaman:)
Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 18 yıl ya maryam kızların resmini koyuyorsun tmm da telefon numaralarını diyorum hani bi yazsan
Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 18 yıl dur yaaa içim rahat etmedi istemem ben telefon falan şaka takıldım şimdi ciddi anlarlar falan benim sevdiğim İrana gitse (gitmesin otursun oturduğu yerde) oooooo tüm iran aşık olur bu resimdeki kızlara mı kanacam ben peeeeeehhh!!!
Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar merheba her kese marti bende numara yok ama resimnekadar istersen var.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.