Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl ben ibonun sesini cok beyeniyorum.ebru gudesin de bazi yaptiklari gercekten guzeldir. zaranin da bazen guzel sarkilari var. ama ibo baskadir bi uçak yolculuğumda iranlı bir bayan bana hurma vermişti yanımda oturuyordu o da bunları söylemişti yoksa o sen miydin bak ciddi soru
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar bi uçak yolculuğumda iranlı bir bayan bana hurma vermişti yanımda oturuyordu o da bunları söylemişti yoksa o sen miydin bak ciddi soru hayir iranda bunlari cok seviyorlar da ondan ama ben hic turkiyeye gelmedim ki
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl hayir iranda bunlari cok seviyorlar da ondan ama ben hic turkiyeye gelmedim ki benim yolumda türkiye değildi o zaman neyse
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar benim yolumda türkiye değildi o zaman neyse ama ben degildim cunku bir turkiyeliyle gorusmedim hic
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 19 yıl ama ben degildim cunku bir turkiyeliyle gorusmedim hic hayır osun yalan söyleme sus
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar hayır osun yalan söyleme sus ya ben yalan soylemiyorum inan bana. neden yalan soylicem ki?
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 19 yıl ya ben yalan soylemiyorum inan bana. neden yalan soylicem ki? çatlak işte dogville arman var barik allah hanum ebru kemani gibi bi şeydi onu sever misin
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar çatlak işte dogville arman var barik allah hanum ebru kemani gibi bi şeydi onu sever misin ben anlamiyorum ben ebru degilim ki.
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 19 yıl uzur diliyorum ben anlamamistim özüre gerek yok bende saçma sapan duyduğum şeliyle şarkı sözü yazıyorum
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 19 yıl tahrani gormelisiniz cok guzel bir yer evler arabalar hele evlerin bahceleri cok guzel bazen evlerde toplanip partiler felan olur o kapali bayanlar gelir ustlerini cikarir mini etekli guzel giyimli makyajli cok guzel seyler oluverirler ama o sivil polislermi gizli gorevli gonullu sivillermi ne diyorlardi onlara onlara dikkat etmek lazim ama tahrani gormelisiniz.. maser muta yaptın sen hherhalde
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 19 yıl jeton simdi dustu aslinda maryam aciklasa o durumu cok iyi olur cocuklugumdan beri o olayi anlatir dururlar. senin iranla alakan neki
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 19 yıl $oyle bir dola$mistim bir arkada$imi gormek icin oylesine 3-5 gun mutaya vakit bulmuşsun yinede
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 19 yıl ayip ayip ya şaka yapıyoruz çocukluğundan beri dinlediğin hikayeymiş madem kızma özür dilerim işte bende hep özür diler oldum
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 19 yıl kizmadim ki ben masumum sen masumsun ha o kapali bayanlar gelir ustlerini cikarir mini etekli guzel giyimli makyajli cok guzel seyler oluverirler bunu yazan sen alla alla bunu yazıyo bana ayıp diyo asıl sen özür dile şu üsluba bak
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 19 yıl mini etek guzel giyim makyaj ayip mi yaaaaaaa şeyler oluverirler
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 19 yıl Maryam... Önerdiğin parçaları dinliyorum da şimdi.. Gerçekten çok hoşuma gittiler... Sana meyilimi versem de bana bir atsan bu parçalardan... Sevindirirsin beni...
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar Maryam... Önerdiğin parçaları dinliyorum da şimdi.. Gerçekten çok hoşuma gittiler... Sana meyilimi versem de bana bir atsan bu parçalardan... Sevindirirsin beni... bende bu parcalari cok seviyorum ve senden tesekkur ediyorum. tamam sana boyle musiclerden yollarim
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar tahrani gormelisiniz cok guzel bir yer evler arabalar hele evlerin bahceleri cok guzel bazen evlerde toplanip partiler felan olur o kapali bayanlar gelir ustlerini cikarir mini etekli guzel giyimli makyajli cok guzel seyler oluverirler ama o sivil polislermi gizli gorevli gonullu sivillermi ne diyorlardi onlara onlara dikkat etmek lazim ama tahrani gormelisiniz.. ben sizi anliyamadim. ben bir partiye gitmeni ayip bilmiyorum ama herkes kendi tippine layik giyiniyor ve hatta partiler farkli,bunu siz anliyorsunuz herhalde.
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar özüre gerek yok bende saçma sapan duyduğum şeliyle şarkı sözü yazıyorum bu senin icin gelsin,umarim hosuna gider.
Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 19 yıl bu senin icin gelsin,umarim hosuna gider. ne hoşuma gidecek ya geçmiş sayfalara bi bakıyım dedim sadece erkeklere bu senin için gelsin diye bayan iranlılardan fotoğraflar bana niye bayan gönderiyosun
Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 19 yıl maryam bende gogosshtan gönderdiğin aadama gibi parçalar bekliyorum senden
Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 19 yıl maryam bende gogosshtan gönderdiğin aadama gibi parçalar bekliyorum senden oooooooooh sömrün maryamı biri şarkı ister diğeri çeviri ister maryam banada irandan mayış şair miydi alkolsüz bira yollarmısın özelden mailmi veriyim sana
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.