Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 19 yıl 12 Eylül İçin Ne değişti hemşehrim, anarşi var örgüt var Süleyman yok da şimdi, beslemesi Turgut var Yeğen Yahya yerine, ağbeyimiz Korkut var Ben 12 Eylül’ün nesini seveceğim Sevmediğim gibi de daima söveceğim. Özal Dönemini özetledi. Burası Anavatan. Ne sıkıl, ne de utan Batan gemiden batan. Binbir çeşit mal satılık. Köşeleri tuttular. Yaladılar, yuttular Çeşmeyi kuruttular. Şimdi ise göl satılık. Türkeş'le başlayan Türk milliyetçiliğinin sonrakiler elinde ne hale geldiğinin görüntüsü olan 57. hükümet in içindeki durumu için Bu millet bize bir görev yükledi Ve bizden ülkücü tavır bekledi Kedi bunlar süt dökmüş kedi Ya benim sevdamı geri versinler Yahut da dosdoğru bir iş görsünler. Son iktidara oy veren kandırılmış inançlı insanlar için ise Son seçimde vebal attın boynundan Müslüman seçmiştin emindin bundan Bunun bile haç çıkıyor koynundan Frenk kıçı yalıyorlar, kör müsün? Bu adam MHP aşkıyla, değil doğrunun aşkıyla, türk milletinin aşkıyla , bunu adı MHP olur veya başka bir parti olur gözü kara bir particilik değil vatan sevgisini elindeki bayrağa en çok yükleyenlerin aşkını yaşıyor Şiirleri Yeniçağ Gazetesi'nden İsrafil Kumbasar'ın yazısından aktardım.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.