Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2007 17 yıl :gul: :gul: :gul: :gul: Bunlar senin için zeyyneppcim hepsimi benim yaşasınn
Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2007 17 yıl hepsimi benim yaşasınn Daha fazla koyacaktım ama kabul etmedi aslına bakarsan az yani
Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2007 17 yıl evet az olmuş bende kabul ediyorum Hollandadaki laleleri versem sana bana göre onlar bile az gelir
Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 17 yıl kızıma yeni bir elbise sonra yeni bir çift kırmızı ayakkabı sonra yeni bir çanta alırdım
Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 17 yıl senidemi yenilesem acaba diye düşündüm şimcik bak tabe kızım lafımı olur hemen annesine fazla masraf yaptırmazdım
Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2008 17 yıl milli piyango biletime çıkan 5 milyon ytl yi kimselere söylemez çatır çatır yerdim
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2008 17 yıl yerinde olmak istemem benim yerimde biri olsun da finallere girsin
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2008 17 yıl olmak istemezdim.. önce ders , sonra iş,sonra evlen çocuk ... ooooooooooooo onun çok işi var daaa
Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2008 17 yıl yerinde olsam buraları terkeder giderdim Kendini benim yerime koyabilirsin
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.