Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 19 yıl Yazar Yernde olsam bu hafta K.Erciyes maçından endişe ederdim ( iyi oynuyor herifler )
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 19 yıl yerinde olsam saçlarıma fön çekip dolaşmayı denerdim...ehueheuuueeuhhhh
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 19 yıl YERİNDE OLSAM ELLERİMİ HAVAYA KALDIRIR BİRDE ÖYLE POZ VERİRDİM.BELKİ DAHA KARİZMATİK OLURDUN.
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 19 yıl Yazar Yerinde olsam artık itfaiyeyi çağırırdım nasıl ineceksin ağaçtan ?
Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2005 19 yıl Yazar Yerinde olsaydım daha dönem başı diye derslerimi ihmal etmezdim
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 19 yıl Yazar Hey üstteki yerinde olsaydım eğer yarın bir başka dişçiden randevu alırdım ayvayı yedin sen olm...
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 19 yıl ARMAN SENİN YERİNDE OLSAM ÇENEMİ KAPATIP OTURURDUM... SAĞ SOLA LAF ATMAZ BAŞIM RAHAT OLURDU..BAK BAŞIN AĞRIMAYA BAŞLADI ÜFF SUS ARTIK ÇOK KONUŞTUN BENİMLE UĞRAŞMAZLARDI
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 19 yıl emix ben de senin yerinde olsam...yok yok yerinde olmak istemem
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2005 19 yıl BEN SENİN YERİNDE OLURSAM BENİM YERİMDE KİM OLACAK PEKİ?HEM BEN SENİN GİBİ ON KİŞİYLE BİRDEN ÇIKMAZDIMKİ
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2005 19 yıl BEN SENİN YERİNDE OLURSAM BENİM YERİMDE KİM OLACAK PEKİ?HEM BEN SENİN GİBİ ON KİŞİYLE BİRDEN ÇIKMAZDIMKİ kanka şu son cümle ne demek ya anlamadım lütfen özelleti taşımayalım hem öyle bişi yok senin yerinede ben geçerim fenamı olur değşiklik olur
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2005 19 yıl yerinde olsaydım 10 kişiyle yetinmezdim...en az 20 tane bulurdum...
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2005 19 yıl Yazar Yerinde olsaydım sınıfta hocanın karşısında habire sakız çiğneyip durmazdım
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2005 19 yıl kanka şu son cümle ne demek ya anlamadım lütfen özelleti taşımayalım hem öyle bişi yok senin yerinede ben geçerim fenamı olur değşiklik olur TAMAM KANKA SENDE HAYRET BİŞİSİN YANİ.ŞAKA YAPTIM BEEE. YARAN VARMIŞ GİBİ GOCUNDUN HEMEN VEE ARMAN SENİNDE YERİNDE OLSAYDIM ÖĞRENCİLERİME AÇLIKLA NASIL MÜCADELE EDİLİR KONUSUNDA DERS VERİRDİM.ÇOOK ACIKTIM YİNE YA
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2005 19 yıl Yerinde olsaydım sınıfta hocanın karşısında habire sakız çiğneyip durmazdım yerinde olsaydım hoca olmazdım karçiçeğim yerinde olsaydım açlığı düşünmezdim..(düşündükçe insan daha çok acıkıyor beaaa)
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2005 19 yıl yerinde olsaydım 10 kişiyle yetinmezdim...en az 20 tane bulurdum... yerinde olsaydım böyle tvasiyeler vermezdim karnım çok ama çok aç
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.