Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 19 yıl Yerinde olsam kalkardım hehehehe bu saatte bile iğrençlik yapıyorum
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 19 yıl ne alaka yav attan eşeğe neyse yerinde olsaydım haftaya fener-psv maçına giderdim
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 19 yıl Yazar Yerinde olsaydım arkama bakardım hatun sanki iş atıyor gibi sana
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 19 yıl Ne biliyim ben sen bilirsindir. Yerinde olsam ona aşk teklifi yapardım..))
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 19 yıl Yerinde olsam o merdivende daha fazla oturmazdım. Soğuk geçer sonra....
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 19 yıl Yerinde olsam öyle öküz trene bakarmış gibi durmaz kızın yanına otururdum
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 19 yıl ben zaten o fotodan sonra gittim oturdum 21198[/snapback] yerinde olsam trabzonsporlu olurdum
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 19 yıl Yerinizde olsam Fenerli olurdum.. 21210[/snapback] haaaaaaaayııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.