Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2006 19 yıl yerinde olsam azizile diceğin şeyin bana geldiğini bildiğimi bilmeni farketmeni isterdim..höytt
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2006 19 yıl ay ay ay özür dilerim yerinde olsam şimdi düzelteceğimi bilirdim
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2006 19 yıl yerinde olsam özürdilemeye gerek duymazdım,araya başka biri kaçtı ya der yakınırdım
Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2006 19 yıl ne dıye senın yerınde olamkıne ben ıyıyım bole ben ben ne küsel...
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl senin yerinde olsam karşındakinin kalbini kıracağıma karşımdaki aynayı kırardım
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl senin yerinde olsam kendime çok teşekkür ederdim arkadaş kıymeti bildiğin için...
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl gözlerin dolsun bulut olsun sıcak havalar bunaltırken gel de yağmur ol yag üstüme gönlüm san minnettar olsun seni yerinde olsam şiire karşılkı verirdim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.