Φ dogville. Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 benim de kızılderililere sempatim vadır forrets carter ın kitapları okurken oluştu bi kere bir fuarda bir kızılderili maskesi almak istemiştim param yetmemişti hala içimde acıdır Alıntı
Φ SERENGETİ Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 benim de kızılderililere sempatim vadır forrets carter ın kitapları okurken oluştu bi kere bir fuarda bir kızılderili maskesi almak istemiştim param yetmemişti hala içimde acıdır Bende Dee Brown'ın kalbimi vatanıma gömün 'ü okuduktan sonra onlara olan hayranlığım arttı. Vahşi hayatla birlikte yaşamayı sanat haline getirmiş müyhiş bir ırk bence. Alıntı
Φ İbelin Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 onların zamanında yaşamayı çok isterdim Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 eline sağlık hepsi çok güzel Alıntı
Φ yesiltuy Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gerçekten emeğine sağlık çok güzel resimler teşekkürler Serengeti. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 Bison 1834 Bison 1844 Alıntı
Φ OSHO Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 Saygıyla eğiliyorum önlerinde. yaşamaya saygıyı insana saygıyı doğaya saygıyı biliyorlardı gerçekten insanca yaşıyorlardı Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.