Φ ılgın_ülküm Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 işte ülkücülüğün notalara dökülmüş hali... Alıntı
Φ ılgın_ülküm Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 >> Grup Ötüken >> Onbaşı Onbaşılar dağlarda Ses verir halaylarda Elleri silah tutar Delikanlı çağlarda Kimi havuzda yüzer Kimi dağlarda gezer Memleketin bu hali Ezer yürekler ezer Anlamaz halimizden Amerikan yandaşı Kaçamaz elimizden Onbaşıyız onbaşı Kimisi elebaşı Kimisi çetebaşı Adımız Mehmet bizim Mehmet onbaş Alıntı
Φ ılgın_ülküm Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 >> Grup Ötüken >> Bizim Ülkümüz Şarkı Sözü Meydanlara doluşuruz Bayraklarla konuşuruz Uğruna kurban oluruz Bayramdır bizim ülkümüz Kazıklara çakılırız Sehpalara takılırız Orta yerde yakılırız Seyrandır bizim ülkümüz Gardaş Azerbaycan gardaş Kerkük'lümün gözünde yaş Trakya'dan kalksın bir baş Turan'dır bizim ülkümüz Hain kimmiş bilinirse Yuvaları bulunursa Bey'den ferman olunursa Tufandır bizim ülkümüz Alıntı
Φ ılgın_ülküm Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Vatana , Bayrağa yemin olsun. Şehitlerim , Gazilerim emin olsun Ülkücü Türk Gençliği olarak , Komunizme , Kapitalizme , Faşizme ve her türlü emperyalizme karşı mücadelemiz sürecektir. Mücadelemiz son nefer , son nefes , son damla kana kadardır. Mücadelemiz milliyetçi Türkiye'ye turana kadardır. Ülkücü Türk Gençliği olarak , Yılmayacağız , Yıkılmayacağız , Başaracağız , Başaracağız , Başaracağız . Allah Türk'ü Korusun ve Yüceltsin. Alıntı
Φ ılgın_ülküm Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Yıllar oncesiydi Puslu bir eylul sabahı Kampus kantınınde tanısmıstık onunla Daha dün gibi Gozleri kömur karası Sozleri gonul yarasıydı Vurulmustum Koç gibi delikanlı derler ya iste tam oyleydı Özü sözü bir Mertti sertti erkekti Asık olmustum Platonıkte olsa O benim aşkımdı seviyordum Gozgoze gelınce bogazıma birşeyler düğümlenir kekeler Konusamazdım agzım kururdu titrerdim O ise oylece bakar susardı Aynı okuldaydık Benimle ilgilendigini hissederdim konusmazdı Yanyana gelirsek lafı ben acar beklerdim O havadan sudan konusur araya laf karıştırır ceker giderdi Bazen günlerce gözükmezdi Özlerdim beni sevdigini söylemesi için Her numarayı yapardım yemezdi Cay içelim derdim gelmezdi Telefonumu verirdim aramazdı Kitabını notlarını alırdım verene kadar istemezdi Eline dokunurdum çaktırmadan cekerdi Yalnızca kantinde yakalardım onu Gider otururdum yanına cay alma bahanesiyle Kalkar donunce tam karsıma otururdu Hissederdim Beni sevdigini gözleri soylerdi O soylemezdi Sinirlendiğini belli etmemeye calışarak Cayını yarım bırakır Sigarasını söndürür kalkar giderdi çıldırırdım "ikibin içerdi" O hep gitti ben hep bekledim boyle gecti tam üç sene Okul bitmek üzereydı ve benim doğum günümdü Onuda cagırmıstım Her zamankı gıbı gelmez dıyordum Ama geldi ilk defa geldi sevinçten uçuyordum Kapıda onu görünce herseyi göze aldım Elalemın ıcınde boynuna sarılıp Bagıra cagıra "seni seviyorum lan dedim seni seviyorum" Rahatlamıstım arkadaslar aptallaştılar ben utancdan kıpkırmızı O elindeki bir tek kırmızı gülü uzattı bana "lanet olsun dedi lanet olsun bende seni seviyorum Gözgözeydik aglıyordu Acı bir gülümseme vardı yuzunde İceri bile girmedi kapıdan dondu gitti İçimde fırtınalar koptu o gidince Yüregim acıyordu Seviyordum seviliyordum aglıyordum Gitmişti Aylar sonra gazetede gordum resmini Okulunu bitirmiş ogretmen olmustu Gupe gunduz yol ortasında ogrencilerinin Gözü önünde vurmuslar onu "ülkücüymüş" GRUP ÖTÜKEN BİR ÜLKÜCÜ SEVDİM Alıntı
Φ ılgın_ülküm Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 yufka yüreklilerle çetin yollar aşılmaz çünkü bu yol kutludur gider tanrı dağına halbuki yoldaşını bırakıp kaçanların değişilir topu da bir sokak kaltağına kürşad'ın narasıyla indik tanrı dağından ruhumuzu kandırdık orhunun kaynağında bu kaynaktan içenin yürekleri tunç olur türke kefen biçenin ölümü korkunç olur delinse yer, çökse gök, yansa kül olsa dört yan yüce dileğe doğru yürürüz yine yayan moskoflardan, yankeden*, masonlardan yılmayan ölümlerle eğlenen tunç yürekli türkleriz KÜRŞAD MARŞI Alıntı
Φ ılgın_ülküm Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 DOKUZ IŞIK/DOKUZ BEŞLİK Zaman geçip gider,zaman vefasız Doruğu terkeden duman vefasız Makam sâbâ ise,keman vefasız Şarkılar ölüyor,bu aşk ölmüyor Ne yapsam olmuyor,netsem olmuyor Bilmezler nedir bu,bu nice bir aşk Bu, akıldan öte,delice bir aşk Bu,bir kurdun aşkı,bu yüce bir aşk Kurt,severse vazgeçmeyi bilmiyor Ne yapsam olmuyor,netsem olmuyor.. Sanma ki,bu,ana,kardeş sevgisi Sanma bu bir kadın,bir eş sevgisi Bu,bambaşka birşey,Türkeş sevgisi Hiçkimseyle onun yeri dolmuyor Ne yapsam olmuyor,netsem olmuyor.. Ana,kardeş,bir kişinin kaderi Babanın kederi,evin kederi Ama Türkeş,bir milletin lideri Onun için,o hiç unutulmuyor Ne yapsam olmuyor,netsem olmuyor.. Yıllar geçti,bir kar yağsa,durgunum Tabut görsem dizim titrer,yorgunum Kader ama,4 Nisan'a kırgınım Şu nisanlar takvimden atılmıyor Ne yapsam olmuyor,netsem olmuyor.. Ben haklıysam,yanımda Allah'ım var Ne bir kör bıçağım,ne silahım var Bir tek,nankörlere yetim ahım var İhaneti benim aklım almıyor Ne yapsam olmuyor,netsem olmuyor.. Şafak,hep mi böyle doğardı,dünya? Karlar sancıyla mı yağardı dünya? Benim de saçlarım ağardı, dünya Yazım kara,karların da silmiyor Ne yapsam olmuyor,netsem olmuyor.. Yüzyılda bir adam gelir başına Söyle dünya,o da gelmez işine Boşuna adamlık,sana boşuna Ama gel gör,doğrudan kaçılmıyor Ne yapsam olmuyor,netsem olmuyor.. Bilirim ki,ölenlerle ölünmez Allah'ın işinden sual olunmaz Ki,sebep bulunur,Türkeş bulunmaz Sualim yok,ama yüzüm gülmüyor Ne yapsam olmuyor,netsem olmuyor.. Kimi sevsem,nere gitsem olmuyor... Ne yapsam olmuyor,netsem olmuyor Alıntı
Φ ılgın_ülküm Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Çankaya yokuşunda balam Asya'nın Bozkurtları Dudaklarda aynı türkü, Tanrı korusun Türk'ü Çankaya yolundayız balam yaşdıkça Türkçüyüz Irkımızın emrinde Mili Hareketçiyiz Sancakların altında balam Oğuz Atam yolunda Gök Bayrakla yüksekliyor, Türk'ün şanlı ülküsü Alıntı
Φ ılgın_ülküm Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Malazgirt Marşı Aylardan Ağustos, günlerden Cuma, Gün doğmadan evvel iklim-i Ruma Bozkurtlar ordusu geçti hücuma Yeni bir şevk ile gürledi gökler Ya Allah Bismillah Allahu ekber Türk, ulu Tanrı'nın soylu gözdesi Malazgirt Bizans'ın Türk' e secdesi Bu ses insanlığa Hakk'ın müjdesi Bu sesle birleşir bütün yürekler Ya Allah Bismillah Allahu ekber Yiğitler kan döker, Bayrak solmaya Anadolum başlar vatan olmaya Kızılelma ya hey! Kızılelma ya En güzel marşını vurmada Mehter Ya Allah Bismillah Allahu ekber Önde yalın kılıç Türkmen Başbuğu Ardında Oğuz'un ellibin tuğu Andırır Altay'dan kopan bir çığı Budur Peygamberin övdüğü Türkler Ya Allah Bismillah Allahu ekber Alıntı
Φ ılgın_ülküm Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Çırpınırdı Karadeniz Çırpınırdı Karadeniz Bakıp Türk'ün bayrağına Ah ölmeden bir görseydim Düşebilsem toprağına Sırmalar sarsam koluna İnciler dizsem yoluna Fırtınalar dursun yana Yol ver Türk'ün bayrağına. Kafkaslar'dan esen yeller Şimdi Sana selam söyler Olsun bütün Moskof eller Kurban Türk'ün bayrağına. Ayrı düştüm dost elinden Yıllar var ki çarpar sinem Vefalı Türk geldi yine Selam Türk'ün bayrağına. Kafkaslar'dan aşacağız Türklüğe şan katacağız Türk'ün şanlı bayrağını Moskova'ya asacağız. Türk eşine, Türk eşine Kıyar mı hiç Türk eşine Bütün dünya kurban olsun Türk'ün Başbuğ Türkeş'ine Ülküdaşlar dua etsin Türk'ün Başbuğ Türkeş'ine Alıntı
Φ ılgın_ülküm Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Sende Bütün Umutlar Sende bütün umutlar Göğe yükselsin tuğum Haykırıyor Bozkurtlar Selâm sana Başbuğ'um Türklük bir yiğit arar Tanrı Dağları kadar Canlansın hatıralar Selâm sana Başbuğ'um Altaylar dan Tuna ya Yeniden bütün dünya Görsün korkulu rûya Selâm sana Başbuğ'um . Alıntı
Φ ılgın_ülküm Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 ŞEHİT MARŞI Bozkurtlar'ın Başbuğları kükreyince Söğüt'te Soluk yapraklar uçuşur, dökülür bir nefeste Canımızdır, kanımızdır her şeyimiz bu vatan Bastığın yerleri tanı altında Türk'tür yatan Atalardan bize kalan emanettir bu vatan Susuz kalsa toprağımız sularız kanımızla Haydi yiğit, haydi yiğit, haydi yeni akına Ülkümüzün, gücümüzün cihan varsın farkına Şehit bozkurt, rahat uyu sen ölmedin ölmezsin Íntikamın alınacak Bozkurtlar etti yemin Atalardan bize kalan emanettir bu vatan Susuz kalsa toprağımız sularız kanımızla İçtekiler dıştakiler ihanetten bıkmadı Ülkücüler bu vatanı savunmaktan yılmadı Bozkurtların vatanını savunmaktan yılmadı Canımızdır, kanımızdır her şeyimiz bu vatan Bastığın yerleri tanı altında Türk'tür yatan Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 ÖLMEZ BU HAREKET (ÇİLELİ MÜJDE) Gardaşım bu iman oldukça sende, Ölmez bu hareket, ölmez bu dâvâ. Evel Allah, sonra senin sayende, Ölmez bu hareket, ölmez bu dâvâ. Allah`a kılınçlık yapmış bir ırkın, Bu dâvâ son şansı Müslüman-Türkün. Ey felek; tersine dönsede çarkın, Ölmez bu hareket, ölmez bu dâvâ. Duysun yedi iklim, duysun dört köşe! Bu imandır ziyâ veren güneşe, Bu imân kuzgunu kondurmaz leşe, Ölmez bu hareket, ölmez bu dâvâ. Fıransa, Belçika, Hollanda, oy... oy... Avusturya`yı da üzerine koy, Ülkü çiçekleri yetişmiş boy boy, Ölmez bu hareket, ölmez bu dâvâ. Almanya`yı nakış nakış işlemiş, İsviçre`yi git gör hep karışlamış, Bir haber var Libya`da da başlamış, Ölmez bu hareket, ölmez bu dâvâ. Avusturalya`da, İngiltere`de, Türk`ün bulunduğu her bir yörede, Sökülmez kök saldı bütün kürede, Ölmez bu hareket, ölmez bu dâvâ. Kim demiş ki dünya büyük yetmiyor, Dünya artık bu dâvâya yetmiyor, Vallahi üstüne güneş batmıyor, Ölmez bu hareket, ölmez bu dâvâ. Beş kıtada kaç bin ocak tütüyor, Kim bilir kaç milyon nabız atıyor, Çünkü temelinde nabız yatıyor, Ölmez bu hareket, ölmez bu dâvâ. Ülküdaşım; hicret denen göç budur. Bu dâvâ ki devlet budur, tac budur. Bizi böyle birleştiren güç budur. Ölmez bu hareket, ölmez bu dâvâ. Küfür gıyabetinde, küfür kastında, Susma gardaş, ne kazandın sustun da? Evliyalar duası var üstünde, Ölmez bu hareket, ölmez bu dâvâ. Türkiye de bu dâvâyı görmemiş Köy kaldı mı hangi köye girmemiş? Bir vilâyet varmı şehit vermemiş? Ölmez bu hareket, ölmez bu dâvâ. Anadolu adlı bahçeye varsan. Şehit çıkar şehit toprağı yarsan. Şehit kanı damlar bir yaprak kırsan, Ölmez bu hareket, ölmez bu dâvâ Vatanında mahkûm edilse bile, Çok kalmadı Muhammedî menzile. Bunda da hayır var hele dur hele... Ölmez bu hareket, ölmez bu dâvâ. Biz zindana evveldende düşerdik, Tabutluktan çıktık? Mamağa girdik. Güneş görmez zindanlarda yeşerdik, Ölmez bu hareket, ölmez bu dâvâ. Ülküdaşım hiç canını sıkma sen! Elem çekme, gam, kasefet çekme sen! Kara kara bulutlara bakma sen, Ölmez bu hareket, ölmez bu dâvâ. Zaten hep hilâlin kaderi budur. Arada önünde bulutlar durur. Bir rüzgâr esti mi hilal kurtulur, Ölmez bu hareket, ölmez bu dâvâ Bin çiçek açıyor biri soldukça, Daha da gürleşir küfür yoldukça. Yer yüzünde tek ülkücü kaldıkça, Ölmez bu hareket, ölmez bu dâvâ. Değiş-tokuş olur bir gün külâhlar! Önünde eğilir bütün silâhlar. Senin gardaş senin nurlu sabahlar, Ölmez bu hareket, ölmez bu dâvâ Kâdir Mevlâm Başbuğ`umu sakla Sen! Çilesini bu Arif`e yükle Sen! Arif`in ömrünü Ona ekle Sen! Ölmez bu hareket, ölmez bu dâvâ.m Ozan Arif Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 coook seyler asilmiz belli Alıntı
Φ ademek Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Yaz dostum güzel sevmeyene adam denir mi Yaz dostum selam almayana yiğit denir mi Yaz dostum altı üstü beş metrelik bez için Yaz dostum boşa geçmiş ömre yaşam denir mi Yaz tahtaya bir daha tut defteri kitabı Sarı çizmeli Mehmet ağa bir gün öder hesabı Yaz dostum yoksul görsen besle kaymak bal ile Yaz dostum garipleri giydir ipek şal ile Yaz dostum öksüz görsen sar kanadın kolunu Yaz dostum kimse göçmez bu dünyadan mal ile Yaz tahtaya bir daha tut defteri kitabı Sarı çizmeli Mehmet ağa bir gün öder hesabı Yaz dostum Barış söyler kendi bir ders alır mı Yaz dostum su üstüne yazı yazsan kalır mı Yaz dostum bir dünya ki haklı haksız karışmış Yaz dostum boşa koysan dolmaz dolusu alır mı Yaz tahtaya bir daha tut defteri kitabı Sarı çizmeli Mehmet ağa bir gün öder hesabı B A R I Ş M A N Ç O Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 ASKERLER_Ahmet Yılmaz Dostlara sorsanız ermiş veliyiz Düşmana sorsanız onmaz deliyiz Adınız ne diye sormayın bize Alparslan Türkeş'in askerleriyiz... Türk oğluyuz Türküz Türkün dalıyız Turan ellerinin nazlı gülüyüz Kökünüz ne diye sormayın bize Alparslan Türkeş'in askerleriyiz... Düşmüşüz sevdaya gönül vermeyiz Her türlü çileye göğüs germişiz Aşkınız ne diye sormayın bize Alparslan türkeş'in askerleriyiz... :clover: Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 BEBEĞİM_Ahmet Yılmaz Allaha adanmış koç olmak için dünyaya gelmeye değer bebeğim ***** çocuğundan öç almak için dünyaya gelmeye değer bebeğim kavgaysa girmeye değer bebeğim her taraf kış iken yaz olmak için bunca pislik varken öz olmak için aşıklar elinde saz olmak için dünyaya gelmeye değer bebeğim kavgaysa girmeye değer bebeğim dostlukla uzanan el olmak için sevgiyi anlatan dil olmak için yalnızca,yalnızca Allah'a kul olmak için dünyaya gelmeye değer bebeğim kavgaysa girmeye değer bebeğim... tuna boylarında dolaşmak için en büyük sevdaya ulaşmak için Allah rızasına kavuşmak için dünyaya gelmeye değer bebeğim kavgaysa girmeye değer bebeğim bebeğim; bebeğim; bebeğim ben sana köleyim bebeğim... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Başbuğumuz Türkeştir Binlerce şehit verdik Cenneten güller derdik Bu vatanın uğruna Nelere göğüs gerdik Türkeştir,Türkeştir Liderimiz Türkeştir Ülkücüler kardeştir Başbuğumuz Türkeştir Meydanlara biz çıktık Ateşleri biz yaktık Zulüm sehpalarına Üç Hilali biz çaktık Türkeştir,Türkeştir Liderimiz Türkeştir Ülkücüler kardeştir Başbuğumuz Türkeştir Geldi geçti Eylüller Yine yeşerdi güller Biz bize kurbanız dost Bizi ne bilsin eller Allah diyen erleriz Sıradan neferleriz Başbuğ adı geçende Gümbür gümbür gürleriz... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Mezar Taşı_Ahmet Yılmaz 44 yılı en başlarda 80'lerde C5lerde Hücrendeki tüm taşlarda Arkadaşın ben olaydım... Ben olaydım,ben olaydım... Her gündüzde,her gecede Sürgünlerde,işkencede Yaşadığın her acıda Mağrur başın ben olaydım Ben olaydım,ben olaydım... Nağme nağme,fasıl fasıl Ömür geçti usul usul Yine ezik Kerkük Musul Turan düşün ben olaydım Ben olaydım,ben olaydım... Alperenlik var yapıda Nöbete dursam kapıda Ankara'da BEŞTEPE'de Mezar taşın ben olaydım Ben olaydım,ben olaydım... Gitti gelmez,gitti gelmez Başbuğ Türkeş gitti gelmez Yüce dava miras bize Gönüllerde Türkeş ölmez!!! Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gün Sazak_Osman Öztunç Kurudu gözde pınarlar Canım içre canım gitti Devrildi iri çınarlar Nice gül fidanım gitti Bölünmesin diye millet Baki kalsın diye devlet Dağlar gibi kemikle et Seller gibi kanım gitti... Paramparça idi ruhum Ellerinde bir güruhun Tufanı bumudur Nuh'un Diye arşa ünüm gitti Her yakınlar uzaklar Bekler pusular tuzaklar Tayfuna dönsün Sazaklar Göz ışığım Gün'üm gitti... Yetim kaldı körpe çağım Ferdayımı nice boğam Gün doğmak üzere ağam Gün batarken inim gitti Bu bir nesildir sürekli Gözü pek çatal yürekli Zor günlerimde gerekli Tuğ gibi Beşbinim gitti Saka yel esti yiğitler Bağrı kan süslü yiğitler Süphan göğüslü yiğitler Gitti ise benim gitti.... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Mehmet'im_Osman Öztunç Gayrı anlatılmaz bu savaş bence Dağ taş konuşmuştu kendi dilince Hücum diye bir ses duydum ilk önce Sonra Allah Allah dedi Mehmed'im Ne ana,ne sıla,ne yara hayali Bir gör Mehmet'teki kükremiş hali Kırpmadı gözünü yağmur misali Mermi yadi,havan yedi Mehmed'im,can askerim... Bu öyle bir iman,öyle ihlas ki; Secde eder cümle canlı ve bitki Bir temmuz akşamı Allah şahit ki Şaha kalkmış vatan idi Mehmed'im Bu akşam yıldızlar sararmış gibi Tepeler titreşir hava kış gibi Bir dağın sırtında dağ varmış gibi Omuzlamış bir Mehmed'i Mehmed'im,can askerim... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Psikopat Geceler_Osman Öztunç Nasıl anlatayım sana Sevdiğim anlat diyorsun Toparlayıp yaka paça Götürdüler biliyorsun Burda çaylar soğuk soğuk satılır Valtalarda kesik volta atılır Gözlerinden çivilenmiş cesetler Gün aşırı gözlerime takılır Evet çirkin adamlar Gençliğimi çaldınız Uykumu sorgulayıp düşlerimi astınız Karanlık duvarları üzerime ördünüz Psikopat gecelere ruhumu dövdürdünüz Çimento gülü oldum Yaşayan ölü oldum Evet ben deli oldum Beni siz delirttiniz... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Devlet Ki... Allah'ın Osman'a verdiği devlet Sayesinde dünya mağmur olacak Devletki bayrağın altında yıllar Saadetle dolu ömür olacak Devletki ilk işi harabelerle Kırık gönülleri tamir olacak Devlet ki haksızın sırtına kırbaç Haklının omzuna samur olacak... Osman'ın gönlüne düşen kıvılcım Asırlar boyunca münir olacak Onda dikenlikler lale bahçesi Onda çirkinlikler dumur olacak Devletki ilk işi harabelerle Kırık gönülleri tamir olacak Devlet ki haksızın sırtına kırbaç Haklının omzuna samur olacak... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Aşk Dedim_Mustafa Yıldızdoğan Yanağın al dedim,hop orda dur dedi Gönlüne talibim,geçilmez sur dedi Aşk dedim,köz dedi Yar dedim,öz dedi Bir ömür var mısın? Seversen söz dedi Kız yüzün ay dedim,kaşların yay dedim Kirpiğin öldürür of Oy dedim,vay dedi... Dağların maralı,avcıyım geç dedi Ciğerden yaralı,badeyi iç dedi Aşk dedim,köz dedi Yar dedim,öz dedi Bir ömür var mısın? Seversen söz dedi Kız yüzün ay dedim,kaşların yay dedim Kirpiğin öldürür of Oy dedim,vay dedi... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Dön Gel_Mustafa Yıldızdoğan ben ki dalları kurumuş ağacım sensiz susuz açım ben ki bir bebek gibi çaresiz sana muhtacım yanmışım yanayım yıkılmış sarayım nerde kalayım dön gel solmuşum solayım cana belayım kurban olayım dön gel hasret rüzgarı gönlümü yıkar başımda yağmur kar sensizken zaten yaşamıyorum ecel gelse ne çıkar yanmışım yanayım yıkılmış sarayım nerde kalayım dön gel solmuşum solayım cana belayım kurban olayım dön gel ... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.