Φ maryam Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 bugun icin yeter eyer isterseniz size Iranin guzel bayan ve erkeklerinden yine resim yolliya bilirim. simdilik hoscakalin turk dostlarim. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 ben başlığa hiç dikkat etmemişim pacino italyan Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Başlık ''Türkiye'nin en güzel erkek ve kadını kimdir ? '' fakat İranın en yakışıklı erkeği ve güzel bayanı yer almakta...Başlığı farklı açsaydınız yada başlığa uygun isim ve resimler ekleyiniz lütfen.. Bayan : Hülya Avşar ( Fakat Özgü Namal'ın hakkınıda yememek lazım...Doğal güzelliği ve çocuksu gülümseyişi ile.. ) Erkek: Necati Şaşmaz Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 bu adam kaiser e benziyor maryam Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 maryam kısss geçekten yakışıklıymış Alıntı
Φ maryam Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 ben başlığa hiç dikkat etmemişim pacino italyan evet turk erkekler icinde sevdiyin kiyafet varmi? hemde bayanlardan Alıntı
Φ maryam Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Başlık ''Türkiye'nin en güzel erkek ve kadını kimdir ? '' fakat İranın en yakışıklı erkeği ve güzel bayanı yer almakta...Başlığı farklı açsaydınız yada başlığa uygun isim ve resimler ekleyiniz lütfen.. Bayan : Hülya Avşar ( Fakat Özgü Namal'ın hakkınıda yememek lazım...Doğal güzelliği ve çocuksu gülümseyişi ile.. ) Erkek: Necati Şaşmaz sen dogru soyliyorsun baska bir topic acacam. ama hulya avsar genclik vakti guzeldi ben gozlerinin mavisini seviyorum. ama malesef necatini tanimiyorum.lutfen bir resim koya bilirmisin ondan? Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 evet turk erkekler icinde sevdiyin kiyafet varmi? hemde bayanlardan kıyafet? ben pacinoyu kaçış gibi yazmıştım böyle yakışıklı falan konularına gıcığımdır yakışıklılığı kişinin üstüne oturtuğu kimlikte ararım klasik şekilde ben kişiliğe bakarım demiyorum mesala pacino ya da çok benzeyen okan bayulgen adam çirkin ama havası onu brad pitt den daha yakışıklı yapar kadınlardan aklıma ilk aydan şener geldi Alıntı
Φ maryam Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 bu adam kaiser e benziyor maryam iranli kaiseri mi diyorsun? Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 iranli kaiseri mi diyorsun? evet o kaiser Alıntı
Φ maryam Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 kıyafet? ben pacinoyu kaçış gibi yazmıştım böyle yakışıklı falan konularına gıcığımdır yakışıklılığı kişinin üstüne oturtuğu kimlikte ararım klasik şekilde ben kişiliğe bakarım demiyorum mesala pacino ya da çok benzeyen okan bayulgen adam çirkin ama havası onu brad pitt den daha yakışıklı yapar kadınlardan aklıma ilk aydan şener geldi evet.insanlik en onemlisidir ama bazen birini yuz guzelligi icin seviyoruz bence bu bir tabiyi hisdir.ama cok olmus ki birinin kimliyini tanimaktan sonra guzel yuzu de bizi rahatsiz etmis. Alıntı
Φ maryam Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 evet o kaiser belki biraz benzeris vardir ama mohammad'in bence daha sevimli bir yuzu vardir. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 yoo insanlık demiyorum o tabi en önemlisi ama ben öyle klişe bir laf etmiyorum demek istediğim kişinin havası yani olmadığı halde kendine verdiği yeni yüz ama o yüz ki onda eğreti durmuyor çünkü içinde de halletmiş meseleyi senin türkçe sallantılı ya inadına zor cümleler kurucam doğru kaiser yaşlıda bi başlıkta iran için açarmısın yani bizim bildiklerimizden bıktım iranlı bir bayan olarak orayı anlatır mısın Alıntı
Φ maryam Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 yoo insanlık demiyorum o tabi en önemlisi ama ben öyle klişe bir laf etmiyorum demek istediğim kişinin havası yani olmadığı halde kendine verdiği yeni yüz ama o yüz ki onda eğreti durmuyor çünkü içinde de halletmiş meseleyi senin türkçe sallantılı ya inadına zor cümleler kurucam doğru kaiser yaşlıda bi başlıkta iran için açarmısın yani bizim bildiklerimizden bıktım iranlı bir bayan olarak orayı anlatır mısın tamam ama ne yazim mesela irandan? ve nerede bu basligi acim? Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 yine aşk sevgi güzellikte açsan sorun olmaz herhalde zaten merak ettiğim iranda kadın ne düşünür siyasi bir şey olacak değil ya sadece kadın gözü Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 sen dogru soyliyorsun baska bir topic acacam. ama hulya avsar genclik vakti guzeldi ben gozlerinin mavisini seviyorum. ama malesef necatini tanimiyorum.lutfen bir resim koya bilirmisin ondan? Anlayışınıs için tşk ederim Necati' ye gelince imzamda görebilirsin Ama yine ekleyim bi tane Alıntı
Φ maryam Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Anlayışınıs için tşk ederim Necati' ye gelince imzamda görebilirsin Ama yine ekleyim bi tane tesekurler necati de guzelmis Alıntı
Φ maryam Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 yine aşk sevgi güzellikte açsan sorun olmaz herhalde zaten merak ettiğim iranda kadın ne düşünür siyasi bir şey olacak değil ya sadece kadın gözü tamam. mutlaka boyle bir topic acacam. Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 maryam seni görünce yazmadan geçemedim..öncelikle hoşgeldin ve paylaşımların için teşekkürler.. sende afşar türklerinden misin? Alıntı
Φ maryam Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 maryam seni görünce yazmadan geçemedim..öncelikle hoşgeldin ve paylaşımların için teşekkürler.. sende afşar türklerinden misin? ben azeri turklerindenim. guney Azerbaijan Alıntı
Φ maryam Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 ayni keremcem malesef tanimiyorum. Alıntı
Φ maryam Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Deniz Akkaya guzel bir kiz Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.