Φ lack_of_algorithm Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 merhaba herkese , ben istanbuldan tolga,üniden beri çok az uyuyan ve işim gereği bilgisayara çok bağlı olan biriyim,umarım beni de aranıza kabul edersiniz... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Hos geldin Alıntı
Φ ademek Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 hoşgeldin tolga aramıza Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 merhaba o tom cruisenin hangi filmiydi vanilla sky olamaz mı kafama takıldı Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 hoşgeldin ne iyi ettin de geldin Alıntı
Φ lack_of_algorithm Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 merhaba o tom cruisenin hangi filmiydi vanilla sky olamaz mı kafama takıldı o filmin adı vampirle görüşme idi arkadaşım, bu arada herkese teşekkür ettikten sonra hoşbulduk diyorum... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 o filmin adı vampirle görüşme idi arkadaşım, bu arada herkese teşekkür ettikten sonra hoşbulduk diyorum... saol hayır sağol Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.