Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Bu hale gelmiş bir insanı, kötülükten nasıl vazgeçirebiliriz ki?

  • 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:

29.11.2013 Posta Gazetesi:


Ajda'dan tarihi itiraf

Ajda Pekkan, önceki akşam İstanbul’da bir kebapçıda

magazin muhabirlerine yemek daveti verdi

Ajda Pekkan şöyle konuştu:
"Ben halk tipi sanatçıyım.
 Ama görüntüm halk tipi değil.
 O paradoksu farkında olmadan ben yaratıyorum. 

 Soğanı çok severim.
 Kaburga, çöp şiş ve kebaba bayılırım.
 Suşi ya da havyar tercihim değil.
 Lüks lokantalarda da görünmek istemiyorum. 

 Mecburiyetten gidiyorum.
 Bir de canım bu aralar sürekli arabesk dinlemek
 istiyor.

Not:
Ajda Pekkan ev sahibi olduğu davette bol bol
çiğ köfte yedi.

..

 

bu da konuya kapak olsun..

  • 6 yıl sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.