Φ arman Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 bizimle tanışmak isteyen yok belli aman üzüldüm yaaa nihal atsız sezen aksu shaq o'neal forumdaki sevgili arkadaşlar içinden ise made in turkey arman şevval Sevgili çalışanım AÇA seninel tanışmayı elbette isterim... Zaten maaşını vermek için illaki görüşücez Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 bizimle tanışmak isteyen yok belli aman üzüldüm yaaa nihal atsız sezen aksu shaq o'neal forumdaki sevgili arkadaşlar içinden ise made in turkey arman şevval aboo benimlede tanışmak istiyi...sewdim seni beeaa bende senle tanışmak istedim birden gördün mü...e ne zaman tanışacaz peki....... Alıntı
Φ beyazıthan Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 RED KİT RİN TİN TİN N.H.RAN 18538[/snapback] niye benim yazima cevap olarak bunlari yazdin anlamadim dogrusu bence bunlar sakli kalmali ama madem acilmis diyeyim ulu önder Hz.Muhammed(s.a.v.) büyük lider M.K.Atatürk evleneceğim kız (( Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 valla artık forumdaki merak eder oldum....onlarla tanışmak istiyorum....A'dan Z'ye herkesle.....başta ADMİN abeyle:P Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2006 ben serenade, mizyal ve saymanla tanışmak isterim forumdaki arkadaşlardan... ayrıca johnny depp ,ömer hayyam ve mısırlı firavun ramsesle tanışmak isterdim Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 amanınn benimle tanışmak isteyen biri.. gerçi aylar geçmiş beni yeni görmüşüm ama sağlık olsun... aysum sağol canem du bakem...bende burdan meydun,karçiçeğim ve angel ile tanışmak isterdim... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 *üstadım,sedelina ve patronumla tanışmak isterdim ben ömer hayyam,fatih sultan mehmet,shaq o'neal bunların üçüde çok farklı insanlar ondan yanii Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 *üstadım,sedelina ve patronumla tanışmak isterdim ben ömer hayyam,fatih sultan mehmet,shaq o'neal bunların üçüde çok farklı insanlar ondan yanii sağol tatlı kedi,bende senı tanımak ısterdım Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 inşallah tanırım sizi de tanışırız Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 sezen aksu, barış manço ve mevlana üçünüde tanımayı gerçekten çok isterdim... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2006 ABD Başkanı BM başkanı AB dönem başkanı.. Hepsine bir çivt sözüm var.. benden de selam söyle Alıntı
Φ duncan Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 ben kobe bryant lebron james tim duncan foruma daha yeni üüyeyim bilmiyorum Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 zuhal olcay sevval sam zulfu lıvanelı Alıntı
Φ dewrim bulut kılıç Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 quentine tarantino adolf hitler bethoowen neden? hepside delilikle dahilik arasındaki ince çizginin üzerinde duruyor Alıntı
Φ ruLet Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Deniz akkaya - Britney Spears - Lenin Alıntı
Φ CRAFTY FOX Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2006 MUSTAFA KEMAL (ATATÜRK) ADOLF HITLER NAPOLEON BU 3 KISILIGI GERCEKTEN COOOK MERAK EDIYORUM....ZATEN SU AN TARIHLERINI OKUMAKLA MESGULUM.AMA YINE DE KARSILIKLI SOHBET ETMEK ISTERDIM KENDILERIYLE, EN COKTA MUSTAFA KEMAL (ATATÜRK)LE.... Alıntı
Φ Insomnia Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 Volvorine Spider Man Zagor Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Hz.Muhammed,Sokrates,Abdülkadirgeylani Alıntı
Φ a.y.h.a.n Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 trigonometri bulanla polinomu bulanla ve integrali bulanla tanışmak isterdim eğer onlarla 5 dk yalnız kalabilsem emin olun bu terimleri bi daha duymazsınız Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 H.Z Muhammed (sav) Fatih Sultan Mehmet Abdul Kadir Ceylani Alıntı
Φ maviperi1994 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 M.KEMAL ATATÜRK HİLARY DUFF TARKAN Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Daha önceki ifadelerim geçerlidir.. Ayrıca geceyağmuru ve sedelinanın tanışmak istedikleriyle bende tanışmak isterim... Birde bunu yazanlarla... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Daha önceki ifadelerim geçerlidir.. Ayrıca geceyağmuru ve sedelinanın tanışmak istedikleriyle bende tanışmak isterim... Birde bunu yazanlarla... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 Eyvallah geceyağmuru... İleti sayına bakılkırsa baya eskisin, galiba nickini değiştirmişsin, kesin tanışıyoruzdur.. kimsin:) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.