Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

allam ya tanımayın beni istemiyorum sadece şaka yaptım.hem ben ne demiştim bu resim beni yansıtıyor ....insan görmek istediği gibi görür sizde ole yapın.sadece bir insan olarak görün yeter

• Cevaplar 373
  • Görüntü 31,8b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
:(  :(  :(  :(

:unsure:  bakıyorum neden bu insanlar beni sevmedi diye ama yok ben bişey yapmadım ki size.sevgili ablalarım ağabeylerim amcalarım deyzelerim dayılarım vs vs....... :unsure:  :(  :(

18736[/snapback]

Üzülmeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Ben de seni sevdim

Mutlu oldun mu?????????

18739[/snapback]

he olmam mı bak mutluluktan uçuyorum:P çok inandırıcı bir yazı olmuş kurt sağol

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Her zaman yaptimiz gibi konu yine disina çikti madem bu kadar merak ediyorsunuz ben size made in turkeyin cinsiyetini sölimde rahatlayin o bir Erkek ...

Gönderi tarihi:
Her zaman yaptimiz gibi konu yine disina çikti madem bu kadar merak ediyorsunuz ben size made in turkeyin cinsiyetini sölimde rahatlayin o bir Erkek ...

18768[/snapback]

hıııı pardon arman bey sizi avukatım olarak tayin ettiğimi pek asınımsıyamadım ama yinede ağzına sağlık.ama yanılma ihtimalin var bunu bir düşün.

offyaa ben benim insanım bee

Gönderi tarihi:

18768[/snapback]

YASASIN MADE IN TURKEY ERKEKSE KRALX IN 3. GAFI OLACAK 4. GAFI OLDUGU ZAMAN DA BIZE SEKER ALACAKMIS ÖYLE DEDI :D

Gönderi tarihi:
O bir hatunda ondan.. Yoksa hatun değilmi. Genemi değişti..))

18763[/snapback]

aaaaaaaaaa :shocked:

Gönderi tarihi:

Ne haliniz varsa görün...))

Gönderi tarihi:

Made bu işe son noktayı koy. Bay- bayan??

Lütfen bak işi gücü bıraktık. Cinsiyet tespitiyle uğraşıyoruz..

Gönderi tarihi:

simdi hatirladim 4. gafi :D

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Bir kisi disinda kimsenin cinsiyeti beni ilgilendirmiyor sadece tecrübem konustu yanildigimida hic sanmiyorum ayrica bunun da bir önemi yok made in renkli biri bu da bize yeter ve çocuklar biz hic bir forumu konu disina cikmadan sürdüremiyecekmiyiz ? :D

Gönderi tarihi:

18773[/snapback]

insanım demiş ya yeter bize

Gönderi tarihi:

18773[/snapback]

benim cinsiyetimin sana hiçbir getirisi yok o yüzden merak etme.oky :excl:

Gönderi tarihi:

18773[/snapback]

insanım demiş ya yeter bize

18776[/snapback]

sadece teşekkürler.....

Gönderi tarihi:

ve ayrıca yazdığı şiirlerden vede yazılardan onun çok iyi birisi olduğunu çıkarabiliyorum..

Gönderi tarihi:

Çokta lazım değil...

Ayrıca senle arkadaşlığı burada bitiriyorum. Tutumun hiç hoş değildi.. Birşeylerin faturasını kesmek istiyorsun gibi geldi ama faturalık birşey geçmedi aramızda. Bu tutumuna üzüldüm.. Bir arkadaşı kaybettim..

Diğer arkadaşlardan da özür ilerim..

Saygılar-Sevgiler..

Gönderi tarihi:
Çokta lazım değil...

Ayrıca senle arkadaşlığı burada bitiriyorum. Tutumun hiç hoş değildi.. Birşeylerin faturasını kesmek istiyorsun gibi geldi ama faturalık birşey geçmedi aramızda. Bu tutumuna üzüldüm.. Bir arkadaşı kaybettim..

Saygılar-Sevgiler..

18780[/snapback]

kabalık diye algılama ama benim için bir kayıp değil.yinede sağol.hoş ve hoşluklarla ol emi

Gönderi tarihi:
yinede sağol.hoş ve hoşluklarla ol emi

güzel bir insanlık örneği ben seni tanımak istiyorum arkadaş

Gönderi tarihi:

Aman yarabbi iki dakika gittik ortalık karışmış

toz duman neler oluyor

Arkadaşlar ops girmeyelim birbirimize

Kanka bari sen yapma dur hele bi soluklan..

Gönderi tarihi:
Çokta lazım değil...

Saygılar-Sevgiler..

18780[/snapback]

kabalık diye algılama ama benim için bir kayıp değil.yinede sağol.hoş ve hoşluklarla ol emi

18781[/snapback]

Önemli değil.. Kişilikleri çözüyoruz yavaş yavaş. Aslında bir üstteki hakkındaki konu başlığına yazmak için çok acele etmişiz. Şimdi benim içinde bir kayıp değil, iyice anlaşıldı kişilik. Sıfır insanlara kilometreler eklemişiz. Ama bu gene bizim hatamız değil. Çünkü sıfır insanlar öyle görünmüş. Maskelerin düşüşü ne güzel..

Saygılar..

Gönderi tarihi:

Arkadaşlar ben hiç katılmadan çekiliyorum kanka bence sen de çekil...

Gönderi tarihi:
Çokta lazım değil...

Saygılar-Sevgiler..

18780[/snapback]

18781[/snapback]

Önemli değil.. Kişilikleri çözüyoruz yavaş yavaş. Aslında bir üstteki hakkındaki konu başlığına yazmak için çok acele etmişiz. Şimdi benim içinde bir kayıp değil, iyice anlaşıldı kişilik. Sıfır insanlara kilometreler eklemişiz. Ama bu gene bizim hatamız değil. Çünkü sıfır insanlar öyle görünmüş. Maskelerin düşüşü ne güzel..

Saygılar..

18786[/snapback]

abartma istersen <_<

Gönderi tarihi:

bence de en iyisi çekilmek..

bu insan cinsiyeti bilinsin istemiyor işte..

boşuna kalpler kırılmasın daha fazla..

Gönderi tarihi:

kanka ve mohi yazıları tamamen okuyun ondan sonra bana söyleyin.. Ben ne dedim ona..

Gönderi tarihi:

Okudum kanka zaten birşeye rastlamadığım için çekilelim dedim

Bazen en iyisi budur...

Gönderi tarihi:

Cinsiyetini bilmek için çırpınan yok. Bir ortam oluşmuş onu devam ettiriyoruz, hiç bir art niyertimiz de yok. Başka şekilde ifade etsin ozaman... Ben onun bayan olduğunu öğrenip teklifmi yapacam. Yada erkekse bana ne, benim aşkım belli..

Saygılar.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.