Φ nefertitii Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 SENİ GİDİ ALATURKA SENİ..... Alıntı
Φ sonask Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2005 aşkımla ayrı şehirlerdeydik internette tanışmıştık ve bir gün aniden yanıma gelmişti en güzel jest buydu bence .bide doğum günümde daha yeni tanışmamıza rağmen hediye göndermişti düşünüpde daha önce hediye almamıştım hiç sevdiğim erkekten. en önemliside şu anda beraberiz ve birbirimizi çok seviyoruz onun karşıma çıkması hayatın bana yaptığı en güzel jestti bence.. sevgiler.. Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 (düzenlenmiş) boyle aşk olurmu dıye soracaksınız emınım bende onu tanıyana kadar hıc tahmın etmezdım boyle bır aşkın varlıgını; -yastık kılıfı ve battanıyesınde (nevresım takımı degıl) benım fotografım basılı.. -uzerınde benım fotograflarım basılı olan 3 t-shırtü var gıyıyor, anahtarlığında ve kullandıgı kupalarda benım fotografım ve onun bana soyledıgı kelımelerı bastırdı. -odasının 1 duvarı benım posterım kaplıyor. -evının salon camında neon ısıkları ıle benım adım yazılı ve tum gece o ışıklar açık kalıyor. -yazın motor kullanır kaskında ısmım yazılı. -ney calabılmeyı cok ıstıyorum bunu ogrendıgı zaman hedıye ney almıstı. -saatlerımız aynı bırbırımızın fotografları var. -benım ıcın yenıden baterısının basına oturdu. 3.5 yıl hıc calmamıs ozel sebepler yuzunden. -en son yaptıgı seyse kı bu gecen hafta oldu arabasına benım fotografımı bastırmıs ıkı gun o arabayı kullandı. babası gordü ve o gun bu gundur madem bu kadar sevıyorsun ne zaman gıdıp ısteyecegız dıyor. benım yaptıklarım; -keman calıyorum (kı yenı kemanımda onun hedıyesı) ona beste yapmıstım -resım yapmayı cok severım yağlı boya ona ıtaf ettıgım cok resmım var ama onu henüz cızmedım ama cok ıstıyorum çizmeyi -ona yazılı yaklasık 600-700 sayfam var yazmayı pek beceremem ama karalıyorum. -gelecek hafta ona surprız yapacagım 3 haftadır goremedık bırbırımızı haftaya istanbula gıdeceğim bırden bıre karsısında gormesı onu oldukca sasırtacak cunku bıraz şımarıklık yapmıstım sen gelmıyorsun bende gelmeyecegım dıye... Tarih: 24 Kasım , 2005 Düzenleyen: mizyal Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.