Φ Diesel Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 nerdesin dogville ya ? Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 nerdesin dogville ya ? sen nerdesin çaylak diesel bak ben deneyimli oldum bu nasıl deneyimse resim eklemeyi yeni öğrendim neyse nasılsın diesel Alıntı
Φ Diesel Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 ya iş güç ancak geliom ben! ne olsun ya! uğraşıoz işte! sen nasılsın? Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 ya iş güç ancak geliom ben! ne olsun ya! uğraşıoz işte! sen nasılsın? bende iyiyim iş güç bendede yeni bitti bi daha başlıyor tatil yok sen ne iş yapıyorsun desem sohbet olsun diye cevap vermek istemeyeceksin normal ve gerekli olarak senin sorun varsa alayım yoksa iyi geceler ya da bi soru bulurum belki ya dambömçjgbkn Alıntı
Φ Diesel Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 işimi sorma zaten! tek yaşımı verebilirm! 42! Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 işimi sorma zaten! tek yaşımı verebilirm! 42! 42 mi yazdıkların hiç 42 yaşında birininki gibi değil ya da şöyle olabilir orta yaş krizi 42 ye çıkınca 19 a düştün belki Alıntı
Φ Diesel Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 ya insan burda başka türlü yaşamak istiyor! gerçekte 42 yaşını yaşamak zorundasın ama burda istediğin yaşı yaşayabilirsin kimse sana bişey diyemez! Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Evet dıesel haklı örneğin ben 21 yaşındayım ama 29 u yaşıyorum..: )) Alıntı
Φ Diesel Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Evet dıesel haklı örneğin ben 21 yaşındayım ama 29 u yaşıyorum..: )) ii valla o yaşta kral olmuşun! Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Yok abi ya o işin şakası.. Yaş 28 buçuk 29 sayılır... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 ya insan burda başka türlü yaşamak istiyor! gerçekte 42 yaşını yaşamak zorundasın ama burda istediğin yaşı yaşayabilirsin kimse sana bişey diyemez! haklısın ve birçok bakımdan bazen diyorumki gerçek olan burası olsa kuralları sen koyuyorsun adını sen alıyorsun imzanı yazmak istediğin başlıkları sen seçiyorsun kelimeler senin arkadaşlarını sen seçiyorsun hoşlanmadığın mesajları silmen yetiyor... moderatörlerin forumda kızdırıcı bir havaları yok ve diğer şeyler...... Alıntı
Φ Diesel Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Yok abi ya o işin şakası.. Yaş 28 buçuk 29 sayılır... ya bende espri yaptım ama olmadı galiba haklısın ve birçok bakımdan bazen diyorumki gerçek olan burası olsa kuralları sen koyuyorsun adını sen alıyorsun imzanı yazmak istediğin başlıkları sen seçiyorsun kelimeler senin arkadaşlarını sen seçiyorsun hoşlanmadığın mesajları silmen yetiyor... moderatörlerin forumda kızdırıcı bir havaları yok ve diğer şeyler...... Ya forumlarda mod ve admin yazmadığı zaman sadece işini yapıp kontrol ettiği zaman o forumun tadı çıkar! burda nasıl bilmiyorum! Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 ya bende espri yaptım ama olmadı galiba Ya forumlarda mod ve admin yazmadığı zaman sadece işini yapıp kontrol ettiği zaman o forumun tadı çıkar! burda nasıl bilmiyorum! evet olmadı 42 olmadığın çok belli ve bir taş olduğun şu yazıya bak haklısın ve birçok bakımdan bazen diyorumki gerçek olan burası olsa kuralları sen koyuyorsun adını sen alıyorsun imzanı yazmak istediğin başlıkları sen seçiyorsun kelimeler senin arkadaşlarını sen seçiyorsun hoşlanmadığın mesajları silmen yetiyor... moderatörlerin forumda kızdırıcı bir havaları yok ve diğer şeyler...... kimbilir ne tür bi patlamayla yazılmış adam modlar karışmasın diye mesaj gönderiyo şaka yapıyorum senin gibi olmak iyidir Alıntı
Φ Diesel Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2006 çok karmaşık cümleler kuruyosun! analışması zor oluyo, edebiyat yapmaya çalışıyor gibi duruyorsun ama karışık yazıyorsun sadece, dediklerinin % 25 ni ancak anlıyorum Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 çok karmaşık cümleler kuruyosun! analışması zor oluyo, edebiyat yapmaya çalışıyor gibi duruyorsun ama karışık yazıyorsun sadece, dediklerinin % 25 ni ancak anlıyorum biliyorum Alıntı
Φ Diesel Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 o zaman sade cümleler kur, üzüleceğine Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 o zaman sade cümleler kur, üzüleceğine tamam abi affet abi Alıntı
Φ Diesel Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 affetmek ne haddime ya! Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 affetmek ne haddime ya! neden dur burda hoş bir sohbet çıkacak Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 eferem size ha şole tanışın kaynaşın bakam...birbirnizin başının etini yiyinnnnnnnnnnnn............. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 eferem size ha şole tanışın kaynaşın bakam...birbirnizin başının etini yiyinnnnnnnnnnnn............. made in dieselle iyiyiz yani bana göre ama bi sorun var ben seni her an sevebilirim ve sanırım benim sevmem sevmememden daha kötü aldığım tepkilere göre bu böyle Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 made in dieselle iyiyiz yani bana göre ama bi sorun var ben seni her an sevebilirim ve sanırım benim sevmem sevmememden daha kötü aldığım tepkilere göre bu böyle ne laf ettin gıııı mahfettin beni...... dayanamayıp ağliyiciğim........ Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 ne laf ettin gıııı mahfettin beni...... dayanamayıp ağliyiciğim........ hafife alma severim bak Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 sevecek olma ihtimalim sanada korkunç geldi değil mi Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 hafife alma severim bak sevecek olma ihtimalim sanada korkunç geldi değil mi beni sewende sewmeyende pişman............ istersen sende sew....ben büyük bi memnuniyet duyarım.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.