Φ dogville. Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 made in in kendini bilmezlerle uğraşıom lafına niye böyle bi cvp verdin? kendini bilmez? o kimmiş ben veya diesel üstümüze almıyoruz anlamında bugün iyice inandım bende kendini yanlış ifade etme sorunu var Alıntı
Φ Diesel Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 kendini bilmez? o kimmiş ben veya diesel üstümüze almıyoruz anlamında bugün iyice inandım bende kendini yanlış ifade etme sorunu var yokya bazen bende yanlış anlarım kendinde sorun arama! Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 yokya bazen bende yanlış anlarım kendinde sorun arama! Alıntı
Φ Diesel Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 çiçekler size efenim! Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Anlamlı birşeyler konuşunda bari... demesinler sonra arkanızdan;'O kadar sayfayı doldurdular da ne oldu,hepsi boş muhabbet'... kelimeleri o kadar küçümseme derim bazen bir noktayı bile . diesel ismini her yazışımda ikinci e yi yazmamış oluyorum biliyormusun Alıntı
Φ Diesel Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 nasıl oluyo bu ikinci e olayı? Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 bak şimdi söyle oluyor o d-i-e(birinci e)-s-e(ikinci e)-l gördün mü Alıntı
Φ Diesel Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 onu biliyoz be nasıl yazmıyon ikinic e yi ? Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 unutuyom parmağıma gelmiyo Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 o ne ya yukardaki unutuyorum parmağıma gelmiyor Alıntı
Φ Diesel Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 çok sıcak ya Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 4. sayfa olmuş 11.10 Alıntı
Φ Diesel Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 niye senden başka yazan yok? sevmedilermi beni? Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 bu forum dallasa benzer diesel hatta yalan rüzgarına ondandır Alıntı
Φ sabrina Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 HOSGELDİN DİESEL (YOKSA BU MARKAYA KAFAYI TAKTIN MI PAHALI YA) Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 ya diesel senle vakana sayesinde adrenalin vakana dediğim yani sayın vakana sevgili adrenalin işte neyse ikiniz sayesinde bak profilime en çok birbirimizi tanıyalım a yazmışım böyle üye olur mu ya Alıntı
Φ Diesel Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 hoşbulduk sabrina! diesel özel bi sebebi yok aklima o geldi ondan şey ettim dogville şu vakanayı bide biz tanısak! Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 69 ileti yazmışsın ve onu tanımıyor musun benim ilk iletim onadır foruma öyle girdim bir de sen onu hayatına aldın diye o da seni alacak değil bu da sana dipnot olsun vakanayla adrenalin aynı kişi kovmuş ya seni gelir gelmez o Alıntı
Φ Diesel Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 son cümlen baya karışık olmuş! tane tane bi daha yazabilirmisin? Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 vakana adrenalin yani herkes biliyor bunu ya sen yenisin nereden bilecen seni kovmuşya sayfa 1 e bak ben onunu yazılarını sanat başlığında öne aldım oku yararlan istersen öğretilerinden Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 vakana adrenalin yani herkes biliyor bunu ya sen yenisin nereden bilecen seni kovmuşya sayfa 1 e bak ben onunu yazılarını sanat başlığında öne aldım oku yararlan istersen öğretilerinden ben burda kötü bir şeymi demişim. iyice manyak oldum korkuyorum konuşmaya artık Alıntı
Φ Diesel Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 edminson hoşbulduk! Alıntı
Φ Diesel Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 yukarı gel bakem Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.