Φ yesilsu Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 elfren; teşekkür ederim sende hoş geldinn natii gördünmü ben dikkat çekiyorum geldim işte baktım burda iyi arkidişler var bede katılmak istedim aranısa olmadımı yanii? Alıntı
Misafir Marcus Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 zeynep hayat dolu güzel insan...hoşgeldin ve iyiki geldin. Forumun bu bölümlerini fazla kurcalamadığımdan gözümden kaçmış. olsun sen yine hoşgeldin Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 teşekkür ederim marcus Alıntı
Φ braweheart Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 zeynep hnm hoşgelmişsiniz sefalar getirmişsiniz bende burda yeniyim ama sankim seni bayadır tanıyom... Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 tanırsın canım tanırsın gülüm seni buraya getiren benim asıl sen hoşgeldin kenan Alıntı
Φ braweheart Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 hoşbulduk cnm benim buraya getirdiğin içinde ayrıca teşekkur ederım.. Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 rica ederim canım benimm Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.