Φ yesilsu Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2007 Hoşgeldin demeye gelmiştim ama şimdiden 108 ileti yazdığını gördüm. Ne iyi etmişsin de gelmişsin diyeyim bari yaklaşık bir buçuk sene oldu ben buraya geleli..ama tabi 5 6 ay felan yoktum.. yeni sayılırım aslında. teşekkür ederim, hoşbuldum Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 haklısın olabilir..son şovalye Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Hoşgeldin Yeşilsu... Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Hoşgeldin Yeşilsu... hoş buldum..sen çok tatlısın ya gece yağmuru Alıntı
Φ julyana Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 hoş buldumm günaydın yeşilsu dün sana cevap yazdım okumadınmı ? Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 günaydın hayır bi bakiim karıştırıyorum herşeyin yeri Alıntı
Φ julyana Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 günaydın hayır bi bakiim karıştırıyorum herşeyin yeri okumuşsun okumuş teşekkür etmişsin bugün nasılsın bakiyim Alıntı
Φ anaksasis Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Merhaba yeşilsu hoş geldin ay :)bende hoşgeldim herkese neşe dolu muhabbetler.. ben nehirr Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 okumuşsun okumuş teşekkür etmişsin bugün nasılsın bakiyim evet okudum. iyiyim valla sen nasılsın? bazen sinirlensemde hayat geçip gidiyor.. bugün bambaşkayım mutlumuyum bilmiyorum ama sanırım mutluyum Merhaba yeşilsu hoş geldin ay :)bende hoşgeldim herkese neşe dolu muhabbetler..ben nehirr sende hoş geldin nehir memnun oldum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 hoş buldum..sen çok tatlısın ya gece yağmuru Sende çok tatlısın cnm Tşk ederim Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 rica ederimm Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 ayy tabi yaz sen nerelerdesin Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Ayyy ne yazıyım fıkra, eğlence, gülmece, güldürmece..yoksa..Seni sanamı yazayım.. Aşkı gözden kalbe değil de klavyeye dökerek mi anlatayım.? İşlerimin yoğunluğundan sık uğrayamıyorum. Olmazsamda bilinki,ben beni kaybetsemde fanilikte,Baki olan sizsiniz hep kalbimde... Cana yakın insan canlısı yeşilsu... Sevgiler... ayy sende öylesin fazla özletme kendini arada gel sevgiler Alıntı
Φ anaksasis Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 ayy sende öylesin fazla özletme kendini arada gel sevgiler Ama ama bende seni özledim yeşilimsuyum nerelerdesinn... Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Tmm tmm gelirim...Teşekkürler.. eheheee ehehe bu kadar incelme bak sıyırdımmı tutamazsın beni.. İşte o anda inan ki tüm dünyayı yıkasım gelir...! Sevgimle... ben geliyom sen gidiyon bu ne yaman çelişkii Ama ama bende seni özledim yeşilimsuyum nerelerdesinn... kıss bende ösledim seni he Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 hımm çok hoş sohbetslisin Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 alem adamsın yawss Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 ben alem adam der der dururum hangi yoldan gelirsen o yolu gözlerim ben seni herşeye benzetirim Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 teşekkür ederim geç oldu ama temiz oldu en azından tartışmadan Alıntı
Misafir elfren Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 aslında ben daha çok yeni geldim aranıza ama ilk geldiğimden beri en çok dikkatimi çekenlerden birisin.ve en çok takip ettiğim...bence iyiki burdasın... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Yeşil nie geldin kıs Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.