Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2008 Oğlum.. Kaan AKTAŞ BİTANEM.. 10 yaşında.. ne güzel bir duygu bu... ne mutluluk... Babasının oğlu... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 Erdal abi Kaan 7 yaşını bitirdiğinde bi foto eklemiştin ya ona baktım biraz önce, o zamandan bu zamana koca adam olmuş delikanlı Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 Erdal abi Kaan 7 yaşını bitirdiğinde bi foto eklemiştin ya ona baktım biraz önce, o zamandan bu zamana koca adam olmuş delikanlı *** çok teşekkür ederim Ablası...beni çok duygulandırdınız... sevgileri ve saygılarımı sunuyorum size.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2008 sevgiler, saygılar benden Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2008 sevgiler, saygılar benden // ** sevgili MINEU..çok teşekkür ederim.. saygılar... Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2009 Baban gelir okur sana iletirmi bilemiyorum fakat sende unutulmus degilsin Kaan Dilerim ki sevdiklerin ile birlikte güzel bir gün gecirirsin ve acarken, hic yorulmazsın Nice Mutlu ve Sıhatlı Yıllar Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2010 Sevgili Erdal; Bu topic oğlunun doğum günü için açıldı ve o günden bu yana her sene kutlanıyor..Öncelikle Kaan'ın doğum gününü kutlamak isterim..Allah sağlıklı,mutlu ve huzurlu ömür versin.. Gelelim diğer konuya; Gördüm ki sen de ''misafir'' olmuşsun bu sanal dünyada..Bu sitenin bir çok üyesi var,hepimiz biliyoruz..Ama gerçekten sevilen üyeleri anca benim gibi şanslı olanlar görebiliyor,duyabiliyor..Bu sabah bir yumuşacık bir ses seni bana hatırlattı..Sanırdım ki sadece beni gözetir,beni bana hatırlatırdı bu ses..Artık biliyorum; Aynı melek gözler tarafından izlenen sadece ben değilim, karşılıksız sadece iyiliğimizi dileyen bu meleğin bu sayfaları okuduğunun bilincinde ol lütfen.. Sana burayı hatırlatacak o mesajları artık alamayacağından, ancak denk geldiğinde okuyacaksın bu satırları..Yine de bil ki bu açıp okumakta geciktiğin bir hatırlatma mesajıdır sana.. Seviliyorsun, sevgiyle kal.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.