Φ bozan Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 aşk kocaman bir yanılsamadan ibarettir. uzun vadede her erkek her kadından her kadın da her erkekten sıkılır. bir müddet sonra bir birilerini idare etmeye başlarlar. yıllar sonrada ne büyük aşktı diye anlatırlar . yok böyle birşey . önce ilgi duyarsın sonra alışırsın, olmayınca canın sıkılır, yani duvarda görmeye alıştığın saat gibi alışırsın yanında bir şey görmeye hepsi bu. sonrada yanında oldukça sıkıntı ızdırap elem keder dert çile , acı, hüzün, olmaya başlar. tükürdüğünü de yalayamazsın. sonra ona rağmen onu sevmeler başlar. sonrada biterse dillere destan ayrılık falan filan hikayeleri devam ederse de büyük aşk yalanları. sevgiyle kal Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Haksız sayılmazsın her erkeğe bir harem hakkı tanısalardı..bunları konuşmayacaktık hiç ama ben..haremimde sandra bulock u..uma turuman ı..nikol kidman ı birdee..birdee ..yani bu istekler bitmezdi Alıntı
Φ şirin Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 insan 3 gün sonra yağmurlu havadan,kapıdaki arabadan ve hizmetçi kızdan bıkar !.... benjamin franklin işte aşkta böyle birşey...3 gün sonra insan aşktan da bıkar...herşeyin bir sonu olduğu gibi aşkın da bir sonu var.... Alıntı
Φ Fragged Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 İnsan nasıl ki bir eğlenceden bıkıyorsa, öyle de kadından/erkekten bıkıyor. O zaman ilişki bir çeşit eğlencedir. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 yalan dostum aşk diye bir şey yok aşk dediğin üç günlük..........vb işte devamını bilmiyorum siz tamamlayın ben hep dedim aşk boştur diye yine diyorum aşk booooooşşşş Alıntı
Φ fındıkkurdu Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 aşk diye birsey yok ama sevda var dimi? Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 olabilir ask biter aliskanlik baslar derler ve ask kendini sevgi ve saygiya dönüstürdügünde en mutlu cift sizsinizdir... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Askin 3 veya 5 gün sürmesi, kisa ömürlü olmasi, ebediyen sürmemesin askin hic var olmadigini mi gösterir...????? Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Bazı geceler ben uyuyamadım Annemi düşündüm Sanki uzun bir gün geride kaldı Oysa bir masaldı Ben o sokak kedisinin peşine düştüm Aşk yüzünden hep aşk yüzünden Ezginin günlüğü, Aşk yüzünden, hep aşk yüzünden... Alıntı
Φ şirin Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 asterix aşıksın galiba ?... Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Askin 3 veya 5 gün sürmesi, kisa ömürlü olmasi, ebediyen sürmemesin askin hic var olmadigini mi gösterir...????? 18449[/snapback] evet gösterir. sevgiyle kal. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 o zaman mutlulukta yok, huzurda yok, acida yok, Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Askin 3 veya 5 gün sürmesi, kisa ömürlü olmasi, ebediyen sürmemesin askin hic var olmadigini mi gösterir...????? 18449[/snapback] evet gösterir. sevgiyle kal. 18489[/snapback] Askin süresini neye göre bagliyorsunuz bozan bey, saniyorum bu kavrama epey uzak kalmissiniz. Ask, günler aylar ve yillara göre, bir tarih cetveline göre mi sizce Yazik, eger avatardaki siz iseniz, hic yasamamissiniz diyebilir miyim saygilar Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Aşk kısa da olsa vardır.. Aşık olmayan ne bilsin bunu... Aşk aynı gül gibidir. Rastgele tutarsan dikenleri batar,yapraklarını açarsan duyguları akar,tutmasını bilirsen o senindir.. Saygılar-Sevgiler.. Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Askin 3 veya 5 gün sürmesi, kisa ömürlü olmasi, ebediyen sürmemesin askin hic var olmadigini mi gösterir...????? 18449[/snapback] evet gösterir. sevgiyle kal. 18489[/snapback] Askin süresini neye göre bagliyorsunuz bozan bey, saniyorum bu kavrama epey uzak kalmissiniz. Ask, günler aylar ve yillara göre, bir tarih cetveline göre mi sizce Yazik, eger avatardaki siz iseniz, hic yasamamissiniz diyebilir miyim saygilar 18597[/snapback] açıklayalım ;bütün bu anlattıklarım bencedir. evrensel niteliği yoktur elbette. 1 aşk aslında olmayan mamafih bizim güzel görüşlü olmamızın mahsulu bir sanrıdır. yani aşk yok amaç bellidir üreme. sen buna nasıl kılıflandırırsan o olur. 2 insanın en büyük aşkı varolmadır, ürersin ve varlığının devam ettiği zehabına kapılırsın. 3 aslında insana düşününce tiksinti veren bir işi aşk sarar sarmalar. 4 bir de önceden yazmıştım tekrara gerek yok insan zamanla yanındakinin varlığına alışır. bıkar, mecbur kalır seviyorum falan der, tükürdüğünü de yalayamaz. deruni bir soru sorayım yanıtlamayabilirsiniz. kaçınız ilk birleşmeden sonra bumuymuş demediniz. herşeyin büyüsü orada bitiyor. insan çok kurnaz, aşkı icat edip kendini temize çıkarmayı iyi biliyor. ne ise sevgiyle kal. bu forumdaki herkes çok iyi insan. sevgiler. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Sevgili bozan bizde seni seviyoruz da aşkı sadece cinsel boyutta yargılamışsın ya.. O dediğin bende olmuyor..!! Saygılar... Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 sevmek diye bir sey vardi sevmek diye bir sey yokmus Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 OO BURDA DA KONU DAĞILMIŞ DA DAĞILMIŞ...BURAYI TOPARLASAK TOPARLASAK BİZ TOPARLARIZ ARMAN ALATURKA VE TABİİ BEEEN... VE BEN DİYORUM Kİİİ... AŞK MUCİZEDİR... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Aşk uğrunda ölünebilecek tek duygudur.. Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2008 Hep söyledim, ben yaşadım, aşk vardır, aşk ölmedi Aşk olmazmı?aksini iddia eden hiç aşık olmamıştır demekki.. Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2008 ya buraya yazan kayboluyor yazmasak mı acaba Alıntı
Φ Nibiru2012 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2008 Yeryüzünde ilk aşık olan insan kimdi acaba? Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2008 Yeryüzünde ilk aşık olan insan kimdi acaba? büyük ihtimalle herkes kendini sanıyor Alıntı
Φ Nibiru2012 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2008 büyük ihtimalle herkes kendini sanıyor O zaman yeryüzünde ilk aşık olunan kim oluyor yoksa kişinin kendisimi? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.