Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

aşk kocaman bir yanılsamadan ibarettir. uzun vadede her erkek her kadından her kadın da her erkekten sıkılır. bir müddet sonra bir birilerini idare etmeye başlarlar. yıllar sonrada ne büyük aşktı diye anlatırlar . yok böyle birşey . önce ilgi duyarsın sonra alışırsın, olmayınca canın sıkılır, yani duvarda görmeye alıştığın saat gibi alışırsın yanında bir şey görmeye hepsi bu. sonrada yanında oldukça sıkıntı ızdırap elem keder dert çile , acı, hüzün, olmaya başlar. tükürdüğünü de yalayamazsın. sonra ona rağmen onu sevmeler başlar. sonrada biterse dillere destan ayrılık falan filan hikayeleri devam ederse de büyük aşk yalanları.

sevgiyle kal

Gönderi tarihi:

Haksız sayılmazsın :D

her erkeğe bir harem hakkı tanısalardı..bunları konuşmayacaktık hiç

ama ben..haremimde sandra bulock u..uma turuman ı..nikol kidman ı birdee..birdee ..yani bu istekler bitmezdi :D

Gönderi tarihi:

insan 3 gün sonra yağmurlu havadan,kapıdaki arabadan ve hizmetçi kızdan bıkar !.... benjamin franklin

işte aşkta böyle birşey...3 gün sonra insan aşktan da bıkar...herşeyin bir sonu olduğu gibi aşkın da bir sonu var....

Gönderi tarihi:

İnsan nasıl ki bir eğlenceden bıkıyorsa, öyle de kadından/erkekten bıkıyor. O zaman ilişki bir çeşit eğlencedir.

Gönderi tarihi:

yalan dostum aşk diye bir şey yok

aşk dediğin üç günlük..........vb işte devamını bilmiyorum siz tamamlayın

ben hep dedim aşk boştur diye yine diyorum aşk booooooşşşş

Gönderi tarihi:

olabilir

ask biter aliskanlik baslar derler

ve ask kendini sevgi ve saygiya dönüstürdügünde en mutlu cift sizsinizdir...

Gönderi tarihi:

Askin 3 veya 5 gün sürmesi, kisa ömürlü olmasi, ebediyen sürmemesin askin hic var olmadigini mi gösterir...?????

Gönderi tarihi:

Bazı geceler ben uyuyamadım

Annemi düşündüm

Sanki uzun bir gün geride kaldı

Oysa bir masaldı

Ben o sokak kedisinin peşine düştüm

Aşk yüzünden hep aşk yüzünden

Ezginin günlüğü,

Aşk yüzünden, hep aşk yüzünden... :(

Gönderi tarihi:

asterix aşıksın galiba ?...

Gönderi tarihi:
  • Yazar
Askin 3 veya 5 gün sürmesi, kisa ömürlü olmasi, ebediyen sürmemesin askin hic var  olmadigini mi gösterir...?????

18449[/snapback]

evet gösterir. sevgiyle kal.

Gönderi tarihi:

o zaman mutlulukta yok, huzurda yok, acida yok,

Gönderi tarihi:
Askin 3 veya 5 gün sürmesi, kisa ömürlü olmasi, ebediyen sürmemesin askin hic var  olmadigini mi gösterir...?????

18449[/snapback]

18489[/snapback]

Askin süresini neye göre bagliyorsunuz bozan bey,

saniyorum bu kavrama epey uzak kalmissiniz.

Ask, günler aylar ve yillara göre, bir tarih cetveline göre mi sizce :D

Yazik, eger avatardaki siz iseniz, hic yasamamissiniz diyebilir miyim :D

saygilar

Gönderi tarihi:

Aşk kısa da olsa vardır..

Aşık olmayan ne bilsin bunu...

Aşk aynı gül gibidir. Rastgele tutarsan dikenleri batar,yapraklarını açarsan duyguları akar,tutmasını bilirsen o senindir..

Saygılar-Sevgiler..

Gönderi tarihi:
  • Yazar

18449[/snapback]

18489[/snapback]

Askin süresini neye göre bagliyorsunuz bozan bey,

saniyorum bu kavrama epey uzak kalmissiniz.

Ask, günler aylar ve yillara göre, bir tarih cetveline göre mi sizce :D

Yazik, eger avatardaki siz iseniz, hic yasamamissiniz diyebilir miyim :D

saygilar

18597[/snapback]

açıklayalım ;bütün bu anlattıklarım bencedir. evrensel niteliği yoktur elbette.

1 aşk aslında olmayan mamafih bizim güzel görüşlü olmamızın mahsulu bir sanrıdır. yani aşk yok amaç bellidir üreme. sen buna nasıl kılıflandırırsan o olur.

2 insanın en büyük aşkı varolmadır, ürersin ve varlığının devam ettiği zehabına kapılırsın.

3 aslında insana düşününce tiksinti veren bir işi aşk sarar sarmalar.

4 bir de önceden yazmıştım tekrara gerek yok insan zamanla yanındakinin varlığına alışır. bıkar, mecbur kalır seviyorum falan der, tükürdüğünü de yalayamaz. deruni bir soru sorayım yanıtlamayabilirsiniz. kaçınız ilk birleşmeden sonra bumuymuş demediniz. herşeyin büyüsü orada bitiyor. insan çok kurnaz, aşkı icat edip kendini temize çıkarmayı iyi biliyor. ne ise sevgiyle kal. bu forumdaki herkes çok iyi insan. sevgiler. :D

Gönderi tarihi:

Sevgili bozan bizde seni seviyoruz da aşkı sadece cinsel boyutta yargılamışsın ya.. O dediğin bende olmuyor..!!

Saygılar...

Gönderi tarihi:

sevmek diye bir sey vardi

sevmek diye bir sey yokmus

Gönderi tarihi:

Aşk Alaturkadır...

Gönderi tarihi:

OO BURDA DA KONU DAĞILMIŞ DA DAĞILMIŞ...BURAYI TOPARLASAK TOPARLASAK BİZ TOPARLARIZ ARMAN ALATURKA VE TABİİ BEEEN... ^_^

VE BEN DİYORUM Kİİİ...

AŞK MUCİZEDİR... :wub:

Gönderi tarihi:

Aşk uğrunda ölünebilecek tek duygudur..

• 3 yıl sonra...
Gönderi tarihi:

Hep söyledim, ben yaşadım, aşk vardır, aşk ölmedi

Aşk olmazmı?aksini iddia eden hiç aşık olmamıştır demekki..

Gönderi tarihi:
Yeryüzünde ilk aşık olan insan kimdi acaba?:)

büyük ihtimalle herkes kendini sanıyor

:)

Gönderi tarihi:
büyük ihtimalle herkes kendini sanıyor

:)

O zaman yeryüzünde ilk aşık olunan kim oluyor yoksa kişinin kendisimi?

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.