Φ kardelen83 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 BİR PİLİÇ YOLDA KARŞIDAN KARŞIYA GEÇER >> >>SORU >>** Piliç karsidan karsiya niçin geçer? >> >>YANITLAR: >>RENE DESCARTES: Yolun öbür tarafina geçmek için. >>EFLATUN: Iyiligi için. Gerçek, öteki taraftadir. >>ARISTOTELES Karsidan karsiya geçmek pilicin dogasidir. >>KARL MARX Tarihsel olarak kaçinilmazdi. >>HIPOKRATES Pankreasinin asiri salgisi yüzünden. >>MARTIN LUTHER KING JR. Tüm piliçlerin nedenini açiklamak zorunda >>kalmadan özgürce karsidan karsiya geçtikleri bir dünya düslüyorum. >>RICHARD M. NIXON Piliç karsidan karsiya geçmedi, tekrar ediyorum, >>piliç asla yolun karsisina geçmedi. >>SIGMUND FREUD Pilicin karsidan karsiya geçmesiyle ilgilenmeniz, >>sizde güçlü ve latant bir cinsel güvensizlik duygusunu ele >>vermektedir. >> >>BUDA Bu soruyu sormak, sizin kendi piliç doganizi inkâr etmektir. >> >>GALILEI Oysa piliç karsidan karsiya geçiyor... >> >>CHARLES DE GAULLE Piliç belki yolun karsisina geçti, ama otoyolun >>karsisina henüz geçmedi. >> >>EINSTEIN Pilicin yolun karsisina geçmesi ya da yolun pilicin >>ayaklari altinda yer degistirmesi, tümüyle sizin gösterdiginiz >>referansa baglidir. >>BILL CLINTON Anayasa üzerine yemin ederim ki bu piliçle aramda hiç >>bir sey geçmemistir. >>GEORGE W. BUSH Pilicin bu yolda BM kararlarina ragmen >>cezalandirilmadan karsidan karsiya geçmesi, demokrasiye, özgürlüge >>ve adalete kafa tutmaktir. Bu durum, o yolu bizim çoktan bombalamis >>olmamiz gerektigini göstermektedir. Bölgede barisi saglamak >>amaciyla ve savundugumuz degerlerin tavuk türü teröristler >>tarafindan bir kez daha ayaklar altina alinmamasi için Amerika >>Birlesik Devletleri oraya karadan 243 bin GI, havadan 846 >>bombardiman uçagiyla desteklenen 17 uçak gemisi, 46 firkateyn ve >>154 kruvazör göndermeye karar ve bu güçlerine özgürlük ve demokrasi >>adina 5 bin kilometre çapindaki bir alanda bulunan tüm kümesleri >>yerle bir etmek görevi vermistir. Bu kutsal görev, ülkede uzaktan >>yakindan kümese benzeyen her seyi bir avuç kül haline getirinceye >>kadar sürecek ve küstah kümes efradini milletimize kafa tutmasi >>önlenecektir. Hükümetimiz, ondan sonra ülkedeki kümeslerin >>standartlara uygun biçimde yeniden insasina ve baslarina ABD >>Büyükelçisi tarafindan demokratik olarak seçilecek bir horoz >>geçirmeye karar vermistir. Kümeslerin yeniden insasi finansmana >>karsilik olarak, bölgedeki tüm yem üretimine 30 yil süreyle el >>koymakla yetinecegiz. Yerel canlilarin, bizimle isbirligi >>yaptiklari takdirde yem üretiminin bir miktarindan özel fiatlarla >>istifade ettirilmesi öngörülmüstür. Bu yeni adalet, özgürlük ve >>baris kümesleri ülkesinde, sizi temin ederiz ki bir daha asla bir >>piliç bir yoldan karsi karsiya geçmeye kalkmayacak, çünkü yol >>kalmayacak ve piliçlerin de yürüyecekleri bacaklari >>olmayacaktir.Tanri Amerika'yi takdir etsin! >>SÜLEYMAN DEMIREL Piliç geçmisse geçmis, geçmemisse geçmemistir. >>TANSU ÇILLER Bu memleket için karsidan karsiya geçen piliç de >>bizimdir, üstünden geçen traktör de bizimdir. >>R. TAYYIP ERDOGAN Ben tavuklu sandviç de satmistim. >>ABDULLAH GÜL Hayir, bana böyle bir bilgi verilmedi ama karsidan >>karsiya geçtiyse hükümet geregini yapar. >>A.NECDET SEZER Karsiyageçtigi nokta kamusal alansa, basörtülü >>geçemez. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 SÜLEYMAN DEMIREL Piliç geçmisse geçmis, geçmemisse geçmemistir. >>TANSU ÇILLER Bu memleket için karsidan karsiya geçen piliç de >>bizimdir, üstünden geçen traktör de bizimdir. >>R. TAYYIP ERDOGAN Ben tavuklu sandviç de satmistim. >>ABDULLAH GÜL Hayir, bana böyle bir bilgi verilmedi ama karsidan >>karsiya geçtiyse hükümet geregini yapar. >>A.NECDET SEZER Karsiyageçtigi nokta kamusal alansa, basörtülü >>geçemez. bayıldım ya süpermiş Alıntı
Φ sakasak Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 superler saolasın Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Kısa bir eklemede ben yapayım.. >>SAPIK.. Off ne piliç.. Artık sapığın yerine en uygun insanı koyarsınız.. Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 işte gerçekler... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.