Φ suheda Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 İçindeki çocuğu Yüreğinde ki umudu Asla yitirme Ağlamaların bin beteride geçse içinden Bu yaşam inat gülümse Rabbim sana sağlıklı mutlu bereketli uzun bir ömür nasip etsin. Diğer doğum günü olan tüm arkadaşlarında doğum günlerini aynı dileklerle kutluyorum. Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Çok teşekkür ederim şüheda Güzel temennilerin için de ayrıca tşk Rabbim hepimize sağlıklı , huzurlu uzun bir ömür nasip etsin inş..... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Geçmiş doğum günün kutlu olsun..Allah sağlıklı,huzurlu ve mutlu bir ömür nasip eylesin sana Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 berceste doğum günün kutlu olsun, sağlıklı ve huzurlu nice senelere... Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Geçmiş doğum günün kutlu olsun..Allah sağlıklı,huzurlu ve mutlu bir ömür nasip eylesin sana berceste doğum günün kutlu olsun, sağlıklı ve huzurlu nice senelere... Çok teşekkürler Gece yagmuru ve Mıneu Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 berceste mutlu yillar Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Teşekkürler Gülsün Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 ya, yas olarak 1 die gösterince uydurma bi dogum günü oldugunu düsünmüstüm... ama her neyse, iyiki varsin güzel yürekli insan.. isigini, umudunu, iyi niyetini, sabrini, insanligini sartlar ve kosullar ne olursa olsun yitirmemen dilegiyle... mutlu ol, mutlu kal... Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Çok teşekkür ederim alaturka Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Kardelen yüreğiniz herdaim gülsün... kendiniz olmanızı dilerim.....saygılarımla imzanız çok duyarlı..........teşekkür edrim size...paylaşımınız için....... Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Doğum günün,doğduğun gün ki kadar saf olsun berceste.... Alıntı
Φ ZEMHERiM Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Dogum günün kutlu olsun Mutlu ol senelerce Sana boncuktantan kuş yaptım Konacak pencerene Geçmiş doğum günün kutlu olsun Berceste kardesim Nice güzel günler,huzurlu yarınlar dilerim... Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Kardelen yüreğiniz herdaim gülsün... kendiniz olmanızı dilerim.....saygılarımla imzanız çok duyarlı..........teşekkür edrim size...paylaşımınız için....... Teşekkür ederim... Benim en sevdiğim ve üzerinde düşünülmesi gerektiği kanısında olduğum sözlerden biridir...Dikkatinizi çekmesi beni de sevindirdi Ben tşk ederim... Doğum günün,doğduğun gün ki kadar saf olsun berceste.... Çok teşekkürler... Hepimiz zaten hayat yolunda bunun mücadelesini vermiyormuyuz...İlk gün ki gibi ..... Umulur ki sonunda da hayal kırıklıgı yaşamayız..Güzel temennin için ayrıca tşk.. Dogum günün kutlu olsun Mutlu ol senelerce Sana boncuktantan kuş yaptım Konacak pencerene Geçmiş doğum günün kutlu olsun Berceste kardesim Nice güzel günler,huzurlu yarınlar dilerim... Teşekkürler zemheri kardeşim Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 geç mi kaldım kutlama bitti mi mutlu yıllar Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Teşekkürler.. yok yok...bir dilim pasta kalmıştı....Tam zamanınd yetiştin Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 tamam yaşasınn Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 nasıl olmus ama ben ykendi ellerimle yapmıstım Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 ellerine sağlık çok güzeldi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.