Φ Fragged Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 Karşılaştığım bayanların hepsi asık suratlı, aşırı derecede ciddi, şakaları kesip atan (adeta yüzünüze tüküren), aşırı derecede tedirgin kişilerdi. Neden acaba? Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 Karşılaştığım bayanların hepsi asık suratlı, aşırı derecede ciddi, şakaları kesip atan (adeta yüzünüze tüküren), aşırı derecede tedirgin kişilerdi. Neden acaba? 17507[/snapback] Devlet dairelerinde mi dolaşıyorsun sık sık ? Alıntı
Φ Fragged Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 Üniversitedeki bayan arkadaşlar, iş yerindeki bayan arkadaşlar, dışarıda normal halinde dolaşan bayan arkadaşlar....hepsi. Evet, devlet dairelerinden pek fark yok. Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 Üniversitedeki bayan arkadaşlar, iş yerindeki bayan arkadaşlar, dışarıda normal halinde dolaşan bayan arkadaşlar....hepsi. Evet, devlet dairelerinden pek fark yok. 17544[/snapback] cok cekmisler demek ki!! Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 Bize ceza evinden mi yazıyorsun yoksa. dışarıya açıl etrafta güler yüzlü dost gülücüklü insanlar dolu.hem nankörlük etme forum arkadaşların olarak ne kötülüğümüzü gördün.sen espri yaptında biz mi gülmedik aha bu yazdıklarınada ben sadece gülüyorum.. Alıntı
Φ şilan Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 nasıl böyle bi genelleme yapıyosun bende anlamadım bence sen bu mesafeyi yaratıyor olabilirmisin bi düşün bakalım hani bi söz varya eger elinde çekiç varsa her nesneyi çivi olarak görürsün sevgiler Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 kadınların genelde kendini koruma şeklidir.birden samimi mi olmaya çalıştın? Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 iyiki bu forma gelmişsin..burada oldukça fazla güleryüzlü ve anlayışlı bayanlar var bu yargın bu formda değişecek.. Bir kasa elmada bir tane çürük çıkması normaldir değilmi.. buradada bir tane çürük çıkarsa aldırma.. saygılar Alıntı
Φ Fragged Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 kadınların genelde kendini koruma şeklidir.birden samimi mi olmaya çalıştın? Hayır samimi olmaya çalışmadım. Kendi aralarında konuşurken pek şakalaşmaz genellikle hayattan bıkmış bir halleri vardır. Neden? Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 kadınların genelde kendini koruma şeklidir.birden samimi mi olmaya çalıştın? Hayır samimi olmaya çalışmadım. Kendi aralarında konuşurken pek şakalaşmaz genellikle hayattan bıkmış bir halleri vardır. Neden? 17756[/snapback] walla bilmiyorum,"etrafa ciddi görüneyim,beni hafif sanmasınlar" düşüncesi taşıyor olabilirler..dediğim gibi korunma psikolojisi olabilir..ama hangi ortamlarda gözlemlediğinde önemli bence. güler yüzümü eksik etmeyeyim dedim.. Alıntı
Φ fındıkkurdu Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Üniversitedeki bayan arkadaşlar, iş yerindeki bayan arkadaşlar, dışarıda normal halinde dolaşan bayan arkadaşlar....hepsi. Evet, devlet dairelerinden pek fark yok. 17544[/snapback] cok cekmisler demek ki!! 17554[/snapback] tam anlının ortasından vurdun pıravoooo Alıntı
Φ Fragged Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 walla bilmiyorum,"etrafa ciddi görüneyim,beni hafif sanmasınlar" düşüncesi taşıyor olabilirler..dediğim gibi korunma psikolojisi olabilir..ama hangi ortamlarda gözlemlediğinde önemli bence. Bu doğru değil. İnsanların sizin hakkınızda ne düşündüğü sizi öyle birisi yapmaz. Ve böyle davrandığınız sürece onlar değil siz hayattan kopmuş ve kendi benliğinizi de bastırmış oluyorsunuz. Bize erkeklere ise sizlerden kaçmak düşüyor. Off! güler yüzümü eksik etmeyeyim dedim.. İşte bölye! Yoksa asık surata ne gerek var. Kimse asık suratlıların yanında bulunmak istemez. Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 walla bilmiyorum,"etrafa ciddi görüneyim,beni hafif sanmasınlar" düşüncesi taşıyor olabilirler..dediğim gibi korunma psikolojisi olabilir..ama hangi ortamlarda gözlemlediğinde önemli bence.biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif güler yüzümü eksik etmeyeyim dedim.. Bu doğru değil. İnsanların sizin hakkınızda ne düşündüğü sizi öyle birisi yapmaz. Ve böyle davrandığınız sürece onlar değil siz hayattan kopmuş ve kendi benliğinizi de bastırmış oluyorsunuz. Bize erkeklere ise sizlerden kaçmak düşüyor. Off! 17937[/snapback] tamam ben doğrudur kadınlar böyle davranmalıdır demedim zaten.ama böyleleri de çok.bir de şöyle bak konuya ,toplum içindeki davranışlarımız önemlidir,aykırı hareketler sergileyemezsin,e kadınlar da toplum içinde çok da rahat hareket edemezler,birileri yaftayı yapıştırır.bundan çekinen bayanlar da mesafeli olmaya özen gösterirler.tabi bunlar varsayım,kimden bahsediyorsun ,söz konusu kişiler nerelerde bilemiyorum.. Alıntı
Φ Fragged Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 tamam ben doğrudur kadınlar böyle davranmalıdır demedim zaten.ama böyleleri de çok.bir de şöyle bak konuya ,toplum içindeki davranışlarımız önemlidir,aykırı hareketler sergileyemezsin,e kadınlar da toplum içinde çok da rahat hareket edemezler,birileri yaftayı yapıştırır.bundan çekinen bayanlar da mesafeli olmaya özen gösterirler.tabi bunlar varsayım,kimden bahsediyorsun ,söz konusu kişiler nerelerde bilemiyorum.. Mystic river ne demek istediğini çok iyi anladım. Ama burada bir sorun var. Bayanlarda bir sorun var. Hani diyorsunuz ya birileri yaftayı yapıştır, işte sorun bu. Korku var. Korkmayın. Onlar size yaftayı yapıştırıyorsa sizde onlara yaftayı yapıştırın. Kimse sizin olmadığınız şey için yargılayamaz. Dedikleri şeyler için de cezalandırılabilirler. Siz onlar için yaşamıyorsunuz sonuçta öyle değil mi? Hem bu korku sadece kadınlarda değil erkeklerde de var. Onların da yafta yeme korkusu var. Hemde bir çok konuda. Bence olay toplumsal. Bayanlara özgü değil. Kendimizi ifade etmenin yollarını bulmalıyız. Asık surat hiç de çözüme giden yola benzemiyor. Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 tamam ben doğrudur kadınlar böyle davranmalıdır demedim zaten.ama böyleleri de çok.bir de şöyle bak konuya ,toplum içindeki davranışlarımız önemlidir,aykırı hareketler sergileyemezsin,e kadınlar da toplum içinde çok da rahat hareket edemezler,birileri yaftayı yapıştırır.bundan çekinen bayanlar da mesafeli olmaya özen gösterirler.tabi bunlar varsayım,kimden bahsediyorsun ,söz konusu kişiler nerelerde bilemiyorum.. Mystic river ne demek istediğini çok iyi anladım. Ama burada bir sorun var. Bayanlarda bir sorun var. Hani diyorsunuz ya birileri yaftayı yapıştır, işte sorun bu. Korku var. Korkmayın. Onlar size yaftayı yapıştırıyorsa sizde onlara yaftayı yapıştırın. Kimse sizin olmadığınız şey için yargılayamaz. Dedikleri şeyler için de cezalandırılabilirler. Siz onlar için yaşamıyorsunuz sonuçta öyle değil mi? Hem bu korku sadece kadınlarda değil erkeklerde de var. Onların da yafta yeme korkusu var. Hemde bir çok konuda. Bence olay toplumsal. Bayanlara özgü değil. Kendimizi ifade etmenin yollarını bulmalıyız. Asık surat hiç de çözüme giden yola benzemiyor. 17961[/snapback] izninle yazının altına bende imza atabilirmiyim fragged arkadaşım Alıntı
Φ Fragged Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 izninle yazının altına bende imza atabilirmiyim fragged arkadaşım Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 tamam ben doğrudur kadınlar böyle davranmalıdır demedim zaten.ama böyleleri de çok.bir de şöyle bak konuya ,toplum içindeki davranışlarımız önemlidir,aykırı hareketler sergileyemezsin,e kadınlar da toplum içinde çok da rahat hareket edemezler,birileri yaftayı yapıştırır.bundan çekinen bayanlar da mesafeli olmaya özen gösterirler.tabi bunlar varsayım,kimden bahsediyorsun ,söz konusu kişiler nerelerde bilemiyorum.. Mystic river ne demek istediğini çok iyi anladım. Ama burada bir sorun var. Bayanlarda bir sorun var. Hani diyorsunuz ya birileri yaftayı yapıştır, işte sorun bu. Korku var. Korkmayın. Onlar size yaftayı yapıştırıyorsa sizde onlara yaftayı yapıştırın. Kimse sizin olmadığınız şey için yargılayamaz. Dedikleri şeyler için de cezalandırılabilirler. Siz onlar için yaşamıyorsunuz sonuçta öyle değil mi? Hem bu korku sadece kadınlarda değil erkeklerde de var. Onların da yafta yeme korkusu var. Hemde bir çok konuda. Bence olay toplumsal. Bayanlara özgü değil. Kendimizi ifade etmenin yollarını bulmalıyız. Asık surat hiç de çözüme giden yola benzemiyor. 17961[/snapback] eğitim şart.. Alıntı
Φ fındıkkurdu Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 tamam ben doğrudur kadınlar böyle davranmalıdır demedim zaten.ama böyleleri de çok.bir de şöyle bak konuya ,toplum içindeki davranışlarımız önemlidir,aykırı hareketler sergileyemezsin,e kadınlar da toplum içinde çok da rahat hareket edemezler,birileri yaftayı yapıştırır.bundan çekinen bayanlar da mesafeli olmaya özen gösterirler.tabi bunlar varsayım,kimden bahsediyorsun ,söz konusu kişiler nerelerde bilemiyorum.. Mystic river ne demek istediğini çok iyi anladım. Ama burada bir sorun var. Bayanlarda bir sorun var. Hani diyorsunuz ya birileri yaftayı yapıştır, işte sorun bu. Korku var. Korkmayın. Onlar size yaftayı yapıştırıyorsa sizde onlara yaftayı yapıştırın. Kimse sizin olmadığınız şey için yargılayamaz. Dedikleri şeyler için de cezalandırılabilirler. Siz onlar için yaşamıyorsunuz sonuçta öyle değil mi? Hem bu korku sadece kadınlarda değil erkeklerde de var. Onların da yafta yeme korkusu var. Hemde bir çok konuda. Bence olay toplumsal. Bayanlara özgü değil. Kendimizi ifade etmenin yollarını bulmalıyız. Asık surat hiç de çözüme giden yola benzemiyor. 17961[/snapback] eğitim şart.. 18026[/snapback] bencede Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Karşılaştığım bayanların hepsi asık suratlı, aşırı derecede ciddi, şakaları kesip atan (adeta yüzünüze tüküren), aşırı derecede tedirgin kişilerdi. Neden acaba? 17507[/snapback] aslanım senin sorununu ben anladım.hem ben saa olemi öğrettim hatunların karşısına elli kez çıkarsan tabiki sinir olurlar,bırak özlesinler seni oldumu.azcuk onları senden mahrum bırak,gör bak neler oluyor sonra:P Alıntı
Φ Fragged Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 aslanım senin sorununu ben anladım.hem ben saa olemi öğrettim hatunların karşısına elli kez çıkarsan tabiki sinir olurlar,bırak özlesinler seni oldumu.azcuk onları senden mahrum bırak,gör bak neler oluyor sonra:P Avatarındaki şekline bakılırsa, yöntemlerinin ne kadar işe yaradıkları belli Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Karşılaştığım bayanların hepsi asık suratlı, aşırı derecede ciddi, şakaları kesip atan (adeta yüzünüze tüküren), aşırı derecede tedirgin kişilerdi. Neden acaba? 17507[/snapback] kimi zaman gülersin kimi zaman ağlarsın böyledir kimi insanlar espiriden anlamaz yada ona uygun espiri yada şaka yapılmamıştır sen sen ol kişiliğini tanımadığın birine şaka yada espiri yapma çünkü anlamazlar......... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 aslanım senin sorununu ben anladım.hem ben saa olemi öğrettim hatunların karşısına elli kez çıkarsan tabiki sinir olurlar,bırak özlesinler seni oldumu.azcuk onları senden mahrum bırak,gör bak neler oluyor sonra:P Avatarındaki şekline bakılırsa, yöntemlerinin ne kadar işe yaradıkları belli 18372[/snapback] emin ol o resimle bile senden daha çok prim yaparım ben. Alıntı
Φ Fragged Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2005 emin ol o resimle bile senden daha çok prim yaparım ben. Eminim yaparsın. Ama bana kadınların yaklaşmasını istiyorum. Erkeklerin değil. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.