Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2013 Admin Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2013 Zaaf - Weakness (2010) Yönetmen: Michael MelamedoffOyuncular: Bobby Cannavale, Danielle Panabaker, June Diane Raphael, Josh Charles, Lily Rabe, Keith Nobbs Bir öğretmen olan Joshua, annesini kaybettikten sonra eşinin kendini terketme haberi ile yılılma noktasına gelir bunun yanında özel ilgi isteyen kardeşiylede uğraşmak zorundadır. Yaşamı bir çıkmaza giren Joshua birden bire eski bir öğrencisi ile aşka yaşamaya başlayacaktır. Bütün bu olaylara çok güzel bir yaklaşımla bakan film çok hoşuma gitti. İzleyin diyorum... Bobby Cannavale filmde çok güzel oynamış onu da belirteyim dedim... Suburban high school teacher Joshua Polansky (Bobby Cannavale) finds his world coming apart by degrees over summer vacation when his wife (June Diane Raphael) announces she's ready to end their marriage and a host of other family problems rear their ugly head. Joshua's response: A full-scale retreat from adult life that involves embarking on a romance with a former student (Danielle Panabaker), who has qualms of her own about life. Director: Michael MelamedoffCast: Bobby Cannavale, Danielle Panabaker, June Diane Raphael, Josh Charles, Lily Rabe, Keith Nobbs Alıntı
Φ emlcvdv1907 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2013 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2013 Bir arkadaşım tavsiye etmişti ama daha izlemedim. ilk fırsatta izlicem Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.