Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Senden sonra hep yarım hissettim kendimi,

ne yazık ki tam anlamıyla hiçbir zaman mutlu olamadım.. Daima eksikti birşeyler, gülümserken bile kalbimin bir yanı acıyor... Keşke yanımda olsa da bu mutluluğumu paylaşsa diyorum hep.. İşte bir yaşımı daha doldurdum ama biliyor musun ki hiçbir doğumgünümde mutlu değilim ben hatta tam aksine yüreğim yanıyor... Neden mi? Her doğumgünüm sensiz bir senenin daha dolduğunu ve ne yazık ki hala sana hiç mi hiç yaklaşamamış olduğumu hatırlatıyor bana da o yüzden.. Zaman geçiyor, ömür bitiyor ama ben hala senden bihaber yaşamıma devam ediyorum.. Ne olurdu yanımda olsan diyeceğim gene ama bu sitemlerle hiçbir yere varamayacağımın da farkındayım... Ah kara sevdam nasıl özlüyorum seni bir bilsen... Ben senin için artık bir yabancı olabilirim belki ama ben seni kendime hiçbir zaman yabancılaştıramadım, sen daima bana en yakın olandın ve bu hep böyle kalacak... Nedendir bilmem her doğumgünümde güne sanki senden haber alıcakmış gibi heyecanla başlıyorum ama akşama doğru senden ses gelmediğini ve gelmeyeceğini anladığım zaman tüm güllerim soluyor inan.. Seni sevmekten asla vazgeçmedim ben ve kimseleri senin yerine koyamadım.. Olmuyor işte, yapamıyorum, deniyorum ama olmuyor, olmuyor... Bazen kendi kendime soruyorum duygularımı mı yitiriyorum neden kimseyi tekrardan böylesine sevemiyorum diye... Aslında çok da zor değil bu sorunun cevabı.... Sevemiyorum çünkü kalbimde benden büyük bir sevdam var zaten! Peki bir kalbe iki aşk sığar mı? Başkalarınınkini bilmem ama benimkine sığmıyor işte... Ah benim canım, mutlu musun benden uzaklarda, hiç mi özlemiyorsun beni?

Yüreğim yanıyor sen ne dersen de...

Ah tutkum neden bana bu ceza?

Ben bu kadar ağır bir cezayı hakedecek ne yaptım ki,

Neden yasakladın kendini bana?

Çok ağırıma gidiyor anlamıyor musun, görmüyor musun günden güne nasıl tükendiğimi? Özlüyorum sesini, herşeyini hiç mi düşünmüyorsun beni, hiç mi vicdanın sızlamıyor?

Ne olursun ELİNİ VİCDANINA KOY DA SÖYLE hiç mi sevmedin beni,

hiç mi özlemiyorsun, ağır değil mi bu ceza bana?

Seni bi ömürlük sevmiş olmam mı bu cezamın sebebi?

Söyle kara sevdam sana körükörüne bağlanmam mı bu cezamın nedeni?

Dön artık ne olur...

Ne olur...

• 5 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Ben seni kocaman bir yürekle sevdim. Gözleri degil,yüregimdi seni gören.

Sen damarlarimdaki kana karisip,geldin oturdun yüregime.Bir baska yerde

olamazdin zaten.Sen benim en degerli yerimde,yüregimde olmaliydin,orada

kalmaliydin.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.