Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 19 yıl Şu şirinliğe bak hele aldık gitti be senide şirin... Hoşgeldin.
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 19 yıl Şu şirinliğe bak hele aldık gitti be senide şirin... Hoşgeldin. 17090[/snapback] ben şirinin tarzından hiç hoşlanmadım
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 19 yıl Şu şirinliğe bak hele aldık gitti be senide şirin... Hoşgeldin. 17090[/snapback] ben şirinin tarzından hiç hoşlanmadım 17093[/snapback] Niyeki bozan ne oldu ?
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 19 yıl şirinleri hiç sevmem................çünkü ben gargamelim.... ben tek takılıyorum kimse beni ortamına almadı(yanlış anlama onlar çağırdı ben gitmedim) umarım sen bir ortam bulur kabullendirirsin kendini .........zaten ben sıkılırım kalabalıktan yanlız kimsesiz daha iyi oluyor beeeeeeeeee...yaşasın özgürlük bu arada hoş geldin.ben hoş görmedim ama sen gelmişsin bir kere
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 19 yıl HOŞ GELDİN ŞİRİNİM.BAKMA SEN MİLLETE DAHA SENİ TANIMADAN YARGISIZ İNFAZ YAPIYORLAR.PAYLAŞ VE ÇOĞAL.. SEVGİLER..
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 19 yıl merhabalar...aranıza beni de alır mısınız?... 17085[/snapback] hoş geldin şirin şey................
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 19 yıl merhabalar...aranıza beni de alır mısınız? Hayır. PS: Hep evet diyorum, bu sefer hayır diyeyim dedim ne olacak diye
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 19 yıl Yazar hoşbuldum....çok misafirperversiniz...ben biraz gevezeyimdir...sonra pişman olmayın aranıza aldığınız için....
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 19 yıl hos celdun ceveze sirun burayi seveceksun seni forumdan uzaklastirmak isteyen her türlü dahili ve harici düsmanlarin olabilir dikkat edesun yilmayasun ask siirleri yazasun kurtulasun ha..
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 19 yıl uiiii pekte sirinmissin bir sürü gevezenin arasinda sana bi kenar köse bulunur elbet
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 19 yıl Yazar hos celdun ceveze sirunburayi seveceksun seni forumdan uzaklastirmak isteyen her türlü dahili ve harici düsmanlarin olabilir dikkat edesun yilmayasun ask siirleri yazasun kurtulasun ha.. 17228[/snapback] uyy...uşağum sen merak cetme...cimse benu yılduramaz da...haçan benum cibü bi laz cızını yıldurmak o cadar colay değuldur...daaaa...
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 19 yıl Yazar hoş celdun şirin hacen karadenuzun neresindensun daaa? 17272[/snapback] haçan uşağum ben de senin cibim bi finduk kurduyum da..
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 19 yıl Yazar Anlaşıldı şirin arkadaşımız ya ordu lu ya da giresun lu .... 17345[/snapback] 2.şık doğrudur...
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2005 19 yıl Anlaşıldı şirin arkadaşımız ya ordu lu ya da giresun lu .... 17345[/snapback] 2.şık doğrudur... 17355[/snapback] Tanıbaşımdan iki fındık kurdu... Bende biraz daha doğudayım... Hoş Geldun..
Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 19 yıl Yazar Hoşgeldin şirin.. avatarın da şirinmiş.. Yaş kaç.. ))) 17640[/snapback] 20+1 .... yaşlanıyor muyum ne....?
Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 19 yıl Hoşgeldin şirin.. avatarın da şirinmiş.. Yaş kaç.. ))) 17640[/snapback] 20+1 .... yaşlanıyor muyum ne....? 17796[/snapback] teyzecigim benim ne zaman anneanne olacannn sana teyze diyebilir miyim ne de olsa senden kücügüm saka bir yana 21 en sevdigim rakamdir az kaldi bekle geliyoooom yanina..
Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 19 yıl Burada dilkunun 20 yaşlarında olduğu tespit edilir gibi oldu..))
Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 19 yıl Burada dilkunun 20 yaşlarında olduğu tespit edilir gibi oldu..)) 17812[/snapback] üstüne bastin fazla ezmeden nazikce ayagini kaldir aman yavas kaldir mayin olabilir patlar matlar boooomm diye..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.