Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Bence de canım benim ya :)

Gerçekten çok güzel...

Çok duygulandım...

Bir arada 9 yaşındaki bir kızımız okumustu İstiklal marşını...Hemde gözyaşları içerisinde...

Bu güzel paylaşımın için çok ama çok tşk...

Selam ve dua ile...

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Türkçe yarışması mıydı neydi orda çıkmıştı.. :)

Çok sevimli ve daha 4 yaşında ! :clover:

Gönderi tarihi:

Bakanlari aglatti

Ankara Sanayi Odasi`nin Dünkü vergi rekortmenleri ödül töreninde duygulu anlar yasandi. Törenin basinda, Istiklal Marsi`nin 10 kitasini ve Necip Fazil Kisakürek`in Sakarya adli siirini ezbere okuyan 4 yasindaki Sugra Bal adli kiz cocugu, bakanlarin gözlerinin dolmasina neden oldu.

Basta Adalet Bakani Cemil Cicek olmak üzere, Tarim Bakani Mehdi Eker, Bayindirilik Bakani Faruk Özak, Turizm Bakani Atilla Koc siirin okunmasi sirasinda agladi. Basbakan Erdogan, herkesi duygulandiran Bal`i daha sonra kucagina alarak cesitli hediyeler verdi. Sugra Bal, bor otomotiv fabrikasinda isci olarak calisan Hüseyin Bal`in iki kizindan kücügü. Sugra Bal 4. Uluslararasi Türkce Olimpiyadi madalya töreninde de Istiklal Marsi`ni ezbere okumus ve büyük alkis almisti. TBMM Baskani Bülent Arinc ve esi Münevver Arinc, törenden sonra kücük kizi kucaklarina alip sevmislerdi.

Hasan Tüfekci/Ankara

Selam suheda,

benim su an yazdiklarim aslinda haberler bölümünde yer almasi gerekiyor belki, fakat ayrica bir topik daha acmak istemedim. Konuda 4 yasinda olan Sugra Bal olunca buraya ekledim....umarim cok kizmasin :clover:

saygilar

• 2 hafta sonra...
  • 2 hafta sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.