Φ suheda Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 http://youtu.be/ocYzVC5aETs Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Bence de canım benim ya Gerçekten çok güzel... Çok duygulandım... Bir arada 9 yaşındaki bir kızımız okumustu İstiklal marşını...Hemde gözyaşları içerisinde... Bu güzel paylaşımın için çok ama çok tşk... Selam ve dua ile... Alıntı
Φ radikal07 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 evet içten duygularla mükemmel okumuş minik kardeşimiz kutlamak lazım... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 http://www.acartexas.com/MutlakaSeyredin/ alaksız olacak ama,bu forumda ne çok karadenızlı var.hemşerıyız.selamlar Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 TÜRKÜM diye geçinen TÜRKLERE örnek olması dileğiyle teşekkürler Alıntı
Φ berceste Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 TÜRKÜM diye geçinen TÜRKLERE örnek olması dileğiyle teşekkürler Alıntı
Φ Bad_ı Saba Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 çok şirin her programa çıkması lazım şahsen bana o yaşamadığım günleri hatırlattı tebrikler Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 helallllllllllllll! walla ne diim millete örnekk olsun Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Türkçe yarışması mıydı neydi orda çıkmıştı.. Çok sevimli ve daha 4 yaşında ! Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Bakanlari aglatti Ankara Sanayi Odasi`nin Dünkü vergi rekortmenleri ödül töreninde duygulu anlar yasandi. Törenin basinda, Istiklal Marsi`nin 10 kitasini ve Necip Fazil Kisakürek`in Sakarya adli siirini ezbere okuyan 4 yasindaki Sugra Bal adli kiz cocugu, bakanlarin gözlerinin dolmasina neden oldu. Basta Adalet Bakani Cemil Cicek olmak üzere, Tarim Bakani Mehdi Eker, Bayindirilik Bakani Faruk Özak, Turizm Bakani Atilla Koc siirin okunmasi sirasinda agladi. Basbakan Erdogan, herkesi duygulandiran Bal`i daha sonra kucagina alarak cesitli hediyeler verdi. Sugra Bal, bor otomotiv fabrikasinda isci olarak calisan Hüseyin Bal`in iki kizindan kücügü. Sugra Bal 4. Uluslararasi Türkce Olimpiyadi madalya töreninde de Istiklal Marsi`ni ezbere okumus ve büyük alkis almisti. TBMM Baskani Bülent Arinc ve esi Münevver Arinc, törenden sonra kücük kizi kucaklarina alip sevmislerdi. Hasan Tüfekci/Ankara Selam suheda, benim su an yazdiklarim aslinda haberler bölümünde yer almasi gerekiyor belki, fakat ayrica bir topik daha acmak istemedim. Konuda 4 yasinda olan Sugra Bal olunca buraya ekledim....umarim cok kizmasin saygilar Alıntı
Φ fotoğrafcı Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Tek kelime ile harika. İnşallah bütün Türk milletide bu arkadaşımız gibi içtenlikle okuyordur İstiklal Marşı'nı... Alıntı
Φ aNaRSii Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Tek kelime ile harika. İnşallah bütün Türk milletide bu arkadaşımız gibi içtenlikle okuyordur İstiklal Marşı'nı... bir kere daha türk olmanın grurunu hissettim .. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 helal olsun kıza.. Alıntı
Φ Sk8er_Girl Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 milliyetçi ailenin yetiştirdiği bir kız belli gerçekten helal olsun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.