Φ kralx Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Sizce avatarlar kişiliklerimi yansıtıyor? Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 bilgisayarımdaki bazı müzik dosyalarını buraya kopyalayabilir miyim? herkes faidelensin amaciyle? Alıntı
Φ fındıkkurdu Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Sizce avatarlar kişiliklerimi yansıtıyor? 14791[/snapback] Sadece bay/bayan ayrimini yapmaya yarar. Yani bir erkek gidip bir bayan resmini kolay kolay avatar yapmaz. O yüzden kisilik degilde bay/bayan ayrimi yapmak için önemli... Sevgiler... 14945[/snapback] bencede aynen yuzde yuz hak verıyorum Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Sizce avatarlar kişiliklerimi yansıtıyor? 14791[/snapback] Sadece bay/bayan ayrimini yapmaya yarar. Yani bir erkek gidip bir bayan resmini kolay kolay avatar yapmaz. O yüzden kisilik degilde bay/bayan ayrimi yapmak için önemli... Sevgiler... 14945[/snapback] bencede aynen yuzde yuz hak verıyorum 16514[/snapback] O halde siz baymısınız bayanmı sayın fındıkkurdu. Avatarında cinsiyet pek belli değil. Belki yakın çekim olsa belli olurdu..)) Saygılar.. Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Zannetmiyorum ya avatarlar dikkat çekicilikleri açısından işe yarar şeyler ama kişilikleri yansıttıklarını hiç sanmıyorum en azından benim için öyle Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Yok yok renklerin seçimi misali avatarların seçimide insan psikolojisiyle orantılı gibi geliyor bana. Gerçi benlik bir şey yok... Bazı arkadaşlarımızda kendi fotolarını koyuyorlar ama. Sözümüz kendi fotolarını koymayanlar için... Saygılar.. Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 ben avatarlarını hiç değiştirmeyen arkadaşlara imreniyorum ,ben de sabit bir avatarım olsun istiyorum ama,sıkılmama engel olamıyorum,sıkılınca da bilgisayarımda da bisürü güzel ablanın resmi var ,dayanamıyoruuuum Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 ben avatarlarını hiç değiştirmeyen arkadaşlara imreniyorum ,ben de sabit bir avatarım olsun istiyorum ama,sıkılmama engel olamıyorum,sıkılınca da bilgisayarımda da bisürü güzel ablanın resmi var ,dayanamıyoruuuum 16694[/snapback] Ya riverim sana zahmet sen yine uma thurman koysan ya avatarına o hatunun karizması apayrı be... Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 ben avatarlarını hiç değiştirmeyen arkadaşlara imreniyorum ,ben de sabit bir avatarım olsun istiyorum ama,sıkılmama engel olamıyorum,sıkılınca da bilgisayarımda da bisürü güzel ablanın resmi var ,dayanamıyoruuuum 16694[/snapback] Ya riverim sana zahmet sen yine uma thurman koysan ya avatarına o hatunun karizması apayrı be... 16709[/snapback] dimi ,dur başka resimlerini de buliyim ben onun dur.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 ben avatarlarını hiç değiştirmeyen arkadaşlara imreniyorum ,ben de sabit bir avatarım olsun istiyorum ama,sıkılmama engel olamıyorum,sıkılınca da bilgisayarımda da bisürü güzel ablanın resmi var ,dayanamıyoruuuum 16694[/snapback] Ya riverim sana zahmet sen yine uma thurman koysan ya avatarına o hatunun karizması apayrı be... 16709[/snapback] Arman o foto seninse nereye bakıyorsun öyle..?? Senin değilse sende bilmezsindir.. Merak benimki sadece... Ben öylesine bakmıştım, sendemi öylesine..)) Saygılar.. Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 AVATAR KİŞİLİĞİ YANSITSAYDI BEN ''ÖNÜNE GELENE EL SALLAYAN SALAK''DİYE ANILIRDIM HERHALDE... BİR ALAKASI OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM ŞAHSEN AMA BAZI AVATARLAR DİŞİ VE ERKEK OLARAK AYIRD EDİLEBİLİYOR...AMA DEDİĞİM GİBİ BAZILARI HEPSİ DEĞİL... Alıntı
Φ KaRaKuRt Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2005 Sizi bilmem ama benimki kısmen yansıtıyor galiba... Kurtla bazı ortak noktalarımız var yani.. Ama kurtadam da değilim................... Yine de insanların kendi seçimleri ama bence avatarlar bay mı bayan mı olduğumuzu yansıtmalı.... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 NAsıl ki bir wesikalık foto kişiliğini yansıtamıyorsa.. O ki sen olduğun halde resimdeki..Bir awatar nasıl kişilik yansıtır çok saçma bence kişinin aynası düşünceleridir ne görüntüsü,ne fiziği nede diksiyonu nede cinsiyeti bence..Awatar we kişilik yansıması he gülerim sadece özür KRALX sana değil kastım kusura bakma..SAygılar Allaha emanet 18062[/snapback] Sevgili jhon avatara kendi resmini koyanlardan bahsetmiyoruzki.. Mesela bir arkadaşımız el sallıyor. Bunu seçerken ne düşündü acaba.. İlginç görünmesinimi istedi, dostluk mesajımı veriyor, yoksa dünyanın gidişine elmi sallıyor??? Eğer bu ve buna benzer şeyleri düşünüyorsa.. nasıl bir dünya görüşü yada nasıl bir kişiliği var, az çok tahmin edilebilir.... Bilirsiniz renkler ve bazı seçimler kişilikleri yansıtırlar. Bunun sanatı bile var. Kişilerin giyim tarzlarından kişiliğini tahmin edebilenler var.. Sanırım anlaşıldı.. Saygılar... Alıntı
Φ dilku Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2005 benim avatarim benim dünya görüsümü yansitiyo mu acaba pembe karizmaya ters ama kullandik iste gerci ise yaramadi erkek mi kiz mi belli olmadi ama sirin oldugumu yansitiyo dimi?? Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Pembe bayan karizmasına tersmi demek istiyorsun, yoksa bayan değilmisin. Bana gaf yaptırmaya çaılışma dilku..))))) Alıntı
Φ Piraye Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 avatar cinsiyeti yansıtmaz ancak düşünceler kişilikse düşünceleri yansıtıyor kesinlikle... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2005 Avatarın cinsiyeti yansıtacağını söylemedimki. Ama benimki yansıtıyor.. Avatar kişilikleri yansıtabilirmi dedim. Yukarlarda bunun açıklamasını yaptık.. Saygılar-Sevgiler.. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Sigmund Freud a sorsaniz kesin evet yaniti verecektir bu soruya, ama Freud´a soran kim.... bi minik ördek resimli avatar vardi burdaki secenekler arasinda ve ben onun ve simdiki secimim arasinda kararsiz kalmistim, daha dün gibi hatirliorum, hey gidi günler hey... netice de görüdügünüz gibi bögürtlenim... bögürtleni sectim cünkü pek bi nötr oldugunu düsündüm, yani kisilik misilik yanitmamasi acisindan... ama kirmiziyi da severim ne diim... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Admin Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Merhaba, Altı yeni avatar Galerisi eklenmiştir.... Kontrol panelinize girerek avatar ayarlarınıdan değiştirebilirsiniz.... Alıntı
Φ Shatin Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2006 kesinlikle avatar insanın kişiliğinin bir bölümünün yansıması ama anlık avatar seçen insanlarda var yani o anki ya da o dönemki ruh haline göre avatar seçimi de yapılabiliyor. örneğin birine soralım bu avatarı niye seçtin diye kimisi çok karizmatik diyecektir kimisi sakinleştirici diyecektir kimisi ilgi çekici kimisi masum vs. vs. yani avatarı kullananın kendi kişiliğinden birşeyler bulduğu bir resim olacaktır. ben çok uzun süredir sevimli bir surat tepesinde bir melek halkası olan bi avatar kullanıyordum. kişiliğimi yansıttığını düşünürdüm. şuanki avatarıma gelince söyleyecek söz bulamıyorum çok hoşlandığım bir durum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.