Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Vedalarin en masumudur sevgiyle ugurlanmak.

Ilk kez korktum gozlerine bakmaya,kaldiramadim kafami, titredi ellerim, yuregim,acidi her yanim.

Bu neyin kanamasi? Bu neyin cezasi Ya Rab!!!

Bu kadar zor mu yeniden merhabar , bu kadar basitmi bu vedalar?..

Acilari dindirmek icinmi yoksa sonsuz ayriliga merhabamiydi bu son vedalar.?

Hic kapanirmi acilarin uzeri vedalarla?

Sevgili dedigin hic ayrilirmi? Adi sevda bunun ayriliga satilirmi?

Gidermiydi seven boyle zamansiz ve boyle anlamsiz.

Askin taze yara suramda; kaniyor,acitiyor yuregimi dagliyor gogus kafesimi; incitiyor bu gidis benligimi.

Ruzgarlarin yonu degisti, firtinaya dondu esintiler, durgun denizler bile costu,kamcilarcasina gonlumu vurdu gecti dalgalar.

Kasirgalarda kaldi yaz ciceklerim, cigdemler zamansiz acti issiz kaya diplerinde.

Bak papatyalar boyun buktu, guller anlamini kaybetti, bulbuller figan etti.

Gozlerim gormez oldu. Yitik mavileri aradi yuregim.

Her sey anlamini kaybetti birer birer, goctu gitti buralardan ask zamanli zamansiz.

Nefret bulutlari kapladi mavi gokyuzunu, Icimdeki kasirgalara yenik dustu vedanin masum huznu.

Mektuplarini yakmak istedi ellerim, gozlerim oymak istedi bana bakan gozlerini, koparmak

istedim dilini ,duymamak icin guzel sozlerini.Asina oldugum yuzun kayboldu ilk kez gozlerimin onunden.

ne varligini hissedebildim, ne yoklugun acitti ilk kez!

Dusunmemek icin seni saniyelerimi dondurdum,beynimi yaslandirdim, kalbimi durdurdum.

Teraziye koydum sensizligi ve gelecegimi. Seni kaybederken kendimi kazanmak istedim.

Hafif geldi gelecegime senli gecmisim.

Bembeyaz bir gelinlik var karsimda, gelini benim ama damadi sen olmayacaksin.

Istesemde hayallerini bile kuramaz oldum, silindi bellegimden kurdugumuz mavi renkli gecelerin pembe dusleri,

silindi sevgilinin gece ayazindaki mavi mucevher gulusleri..

Papatyalardan, kir ciceklerinden, saclarima taclar taktigin o kir dugununu simdi bana ait olmayan ama

senle ayni heyecani tasiyan bir yabanciyla kurdum dun gece.

ilk kez sana karsi hic bir sey yok yuregimde, ne nefret ne ask nede bir tutam tebessum senden kalan.

Tek aci vardi oda cekti gitti benden.Senden sonra hic bir aci yuregimi yakmadi, hicbir keder kurumus

gozlerimi aglatmadi.

Ne oldu goz yaslarima? Buruk bir aciyi sanciyidami cok gordu hayat.

Bak sensizligi kabullendi yuregim.

Bu gece gozlerime bakamiyorum aynada.Gozlerimin maviside, yesilide, rengide cekip gitti benden,

seni,sensizlige ugurlarken...

Vedalarin bile en masumu sevgiyle ugurlanmakmis...Sevda bir yagmur,seven koca bir irmakmis.

Sen son darbenide bu gece vurdun yuregime. Ellerimi kelepcelere yuregimi ozgurluk prangalarina

birakirken bile vedalarin en masumunu ettin bana...

Son kurabildigin cumlen bile Veda degil Sevda oldu.

Hadi yuregim! al intikamini! sira sende dercesine, serdin en guzel cumlelerini en masum yuregini ayaklarimin altina...

Vedalarin en guzelini bile, yine sen sundun deli gonlume.

Hatirlanmak dilegiyle, kapattim gozlerimi bu mavi duse, alismaya caliyorum artik bu son gidise.

Elveda yarim kalmisligim, elveda yuregim, elveda asklarim gunahlarim ELVEDA ADAMIM..

Gönderi tarihi:

okuduğunuz için teşekkür ederim. bu şiiri gerçekten çok hoşuma gittiği için paylaştım sizinle..

dostçakalın..

Asıl ben teşekkür ederim.Bu güzel şiiri paylaştığın için.....Gerçekten hüzünlü bir şiir .İnsanın yaşamış olduğu duyguları en iyi şekilde anlatıyor.Aşk ve ızdırap zor ....... :clover:

• 1 yıl sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.