Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl Yazar heryerde bir parça var benden .. sana adresi vericem isterim bütün siparişleri tabiki.. evet..benimde gemim birçok limana uğradı ama en son bir deryada kaybolduu..
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl Yazar niye benim yazdıklarımı hiç umursamıyo bu başlık sahibi söyle canım benim..yukarıda da belirttim..nasıl bir teselli istersin..
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl söyle canım benim..yukarıda da belirttim..nasıl bir teselli istersin.. ooov ben onu görmemiştim saol gözümsün
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl artik kendinde giciklanmiyormusun figgaro? eyy tantuni ! sen nelere kadirsin
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl Yazar artik kendinde giciklanmiyormusun figgaro? eyy tantuni ! sen nelere kadirsin şimdi senden gıcıklandım.. ..
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl Yazar tantuni ismarlayabilirim bak şimdi..yakaladın zayıf tarafımdan.. birden sana kanım mı kaynadı ne..!
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl zayif yanini zayif yanimla yakaladim demek..o halde ardindan bir kac yuz porsiyon kunefede yiyelim tam olsun
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl Yazar zayif yanini zayif yanimla yakaladim demek..o halde ardindan bir kac yuz porsiyon kunefede yiyelim tam olsun vıyy..! peynirli künefe hıı...üstüde fıstıklı..dahada bi kanım kaynadı..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.