Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Senden de aşcçı olmaz yok kıs aşcı olurum ben ama aşcçı olurmuyum bilmem senden lokma tatlısı olmaz bak ???
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Aşcçı Hanım göbegi olmaz senden de ne göbeğii hiç alakam yokk içli dolma olmazzz dicektim ama olur yaw , neden olmasınn
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl ne göbeğii hiç alakam yokk içli dolma olmazzz dicektim ama olur yaw , neden olmasınn İçimi doldurursan neden olmasın ki Şarkıcı olmaz
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl erbay ne canımızı çektırıyon ya en kısa zamanda ıstıyorum ondan,artık kargoylamı gönderırsın postaylamı onun sıcaği makbuldur gel malikaneme yapayum sana ablacum....
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl soğuk nevale olmaz sıcacıktır o bundan ne köy olur ne kasaba mezra olabılır dermişim
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl sedelina abladan kalleş olmaşşş?? o benim aşkım olur bi tek!!!
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl bundan ne köy olur ne kasaba mezra olabılır dermişim bundanda bişey olmaz bee kulübe belki ama yok oda olmaz dermişimmm
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl gazete olmas.. heral gazete olmaz kağıda benzer halimi var ola acep şu gelen yarmı ola
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl sedelina abladan kalleş olmaşşş?? o benim aşkım olur bi tek!!! kıs ne aşkı ortada soleme aramısda kalsın bundanda bişey olmaz bee kulübe belki ama yok oda olmaz dermişimmm kıs benden kulube olsun barım,burda kiralar çok pahalı
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl bundan hiçbişe olmaz..geri götürün.... (sedelinaya) paula ablamdan yalancı olmas....
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl kıs benden kulube olsun barım,burda kiralar çok pahalı canım yaa senden kötülük olmaz
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.