Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl yağda olurmu acaba .. ama riske etmiyelim mangal olur.... ama sossuz olmaz..
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl yağda olurmu acaba .. ama riske etmiyelim mangal olur.... ama sossuz olmaz.. mantar sote olmajj
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl salata olmaz zira salata mavi olmas... kuzu çevirme olmas , zira dosdoğrusunuz maşallah , başka bişi yascaktım ama neyseee
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl kuzu çevirme olmas , zira dosdoğrusunuz maşallah , başka bişi yascaktım ama neyseee kız yaz valla çok merak ettim yazmasanda özelden gönder... söz kızmıycam.. fırında olmas..
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl vücut geliştirmeci olmaz... olmas tabii , sendende jokey olmazz
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl bravo olmaz... futbolcu olmas.. olmaaaassss ağustos böcüğü olmass ?
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Mafya babasi olmaz bak bu olarmıydı diye düşünmedim desem yalan olur... olmaaaassss ağustos böcüğü olmass ? son zamanlarda öyle bi özeniyom ki ağustos böceklerine sorma.. mangalcı olmas..
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl bak bunu bilemedin saymanım , mangal hastasıyım pastacı olmass ?
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl oo abla mangal seviyon demek yav hemşerum olduğun her halinde belli..
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl oo abla mangal seviyon demek yav hemşerum olduğun her halinde belli.. senden vakaka hiç olmass canum kardaşum benummm
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl oh be hemşerulerim ne dadlı muhabbet.. şimdi sizden mıhlama olurmu onu düşünüyom?
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl oh be hemşerulerim ne dadlı muhabbet.. şimdi sizden mıhlama olurmu onu düşünüyom? benim elimden alasıı olur wallaaa ama senden tahta kaşuk olmaskiii
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.