Φ KaRaKuRt Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 ve okumadan gittin yorumsuz... sen şimdi niye üzerine alındın ki.... ben seninle ilgili bir tek kelime yazmadım... sana terörizmi destekliyorsunda demedim... ha evet tavrınızı terörizme karşı çok yumuşak buluyorum... ama asla senin olmadığın bir ortamda arkandan atıp tutmam bunu öğranmiş olmalıydın... Alıntı
Φ KaRaKuRt Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2005 sen şimdi niye üzerine alındın ki.... ben seninle ilgili bir tek kelime yazmadım... sana terörizmi destekliyorsunda demedim... ha evet tavrınızı terörizme karşı çok yumuşak buluyorum... ama asla senin olmadığın bir ortamda arkandan atıp tutmam bunu öğranmiş olmalıydın... yazıyı tekrar okyunca gördüm ki senle ilgili kısımlarda yazmışım.... ama emin ol orada yazmayacağını hatırlamış olsam yazmazdım.... her ne kadar karşıt görüş te olsan düşüncesini savunana saygım vardır.... eğer ileti düüzeltebilseydim onları oradan çekerdim ama ileti düzeltmeyi kaldırmışlar... bu yüzden onlar öyle kaldı... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.