Φ sirvana Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 SİZCE BURDAN BİRİLERİYLE TANIŞMAK NE KADAR DOGRU.erkekler arkadaş olarak tanışırlamı sizce biz kızlarla Alıntı
Φ cagatay1514 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 SİZCE BURDAN BİRİLERİYLE TANIŞMAK NE KADAR DOGRU.erkekler arkadaş olarak tanışırlamı sizce biz kızlarla bence yanlış daha geçen gün bir arkadaşımın kız arkadaşını dövdüğünü gördüm... insanların ne olabileceği belli olmuyor ki bir de internet ortamında.... tanış ama görüşme derim ben..... internet sonuçta sanal bir olay bırak sanal bir eğlence olarak kalsın.... Alıntı
Φ sirvana Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 bence yanlış daha geçen gün bir arkadaşımın kız arkadaşını dövdüğünü gördüm... insanların ne olabileceği belli olmuyor ki bir de internet ortamında.... tanış ama görüşme derim ben..... internet sonuçta sanal bir olay bırak sanal bir eğlence olarak kalsın.... evet haklısın insan güvenemiyor.ama tanıdıgımız insanlar bile degişebiliyorlar.aslında düşünürsen bizde sanal degiliz sonuçta bizde burdayız bizde güvensizmiyiz o zaman Alıntı
Φ sirvana Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 bir kaza sonucu yanlış kapagı bulmayalım tabiki hayatı akışına bırakacaksın, herkes kaderini yaşıyor. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 bir kaza sonucu yanlış kapagı bulmayalım tabiki hayatı akışına bırakacaksın, herkes kaderini yaşıyor. evliliği tenceremı sandın gııı Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Yahu yüzyüze görüştükte ne oldu..su akar yolunu bulur herkez layını bulur.. ..fazla kasmamak lazım.. Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 SİZCE BURDAN BİRİLERİYLE TANIŞMAK NE KADAR DOGRU.erkekler arkadaş olarak tanışırlamı sizce biz kızlarla doğru insanı bulduktan sonra neden yanlış olsunki? ama doğru insanı bulmakta gerçek hayatta bulmaktan bir okadar daha zor Alıntı
Φ hasan17 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 bencede doğru insanı bulmak gerekli..bencede yanlış olmaz neden yanlış olsun ki...ya Aslında bu işler kısmet işi insanlar bazen çok farklı kişilerle tanışıyoo mutlu oluyoo bazende aarkadaşımızın anlattığı gibi kötü şonuçlar doğura biliyor.... Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 yanlışın sanalı gerçeği olmaz bence,insanlar gerçek yüzünü yüz yüzeykende göstermeyebiliyor onun için şans,nasip kısmet birazda akıllı davranmak lazım galiba.insanları tanımak her zaman zor Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 burada erkek yada bayan ayırımı yapmak yanlış zira çoğu zaman kimin erkek kimin bayan olduğunu kestirmek bile zorken insanların ne kadar samimi davrandığını varın siz düşünün fakat dostluk başkadır ve bunun sanalı olmaz tamamen zamana ve karşılıklı samimiyete dayalı bir kavram dır Alıntı
Φ sirvana Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 tabiki ben ayrım yapmam.ama merak ettigim su bir erkekle gerçekten arkadaş olarak görüşebilirmiyiz.arkadaş olarak kimse vakit kaybetmiyor artık.ama keşke öyle olmasa. Alıntı
Φ ademek Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 sizce arkadaşlık ne demek hepiniz biliyormusunuz? Şöyle bir düşünmenizi isterim arkadaşlığın sanalı gerçeği olmaz bence arkadaş arkadaştır bence sanal ortamdaki arkadaşlık dışardakinden iyidir bu arada dürüst olduğu müddetçe bence farketmez bence bir erkekle arkadaş olabilirsin ama seviyeli bir şekilde neden olmasın Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 erkekten arkadas olmaz(kizlar icin) arkadas gibi gorunebilir ama olmaz... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 tabiki ben ayrım yapmam.ama merak ettigim su bir erkekle gerçekten arkadaş olarak görüşebilirmiyiz.arkadaş olarak kimse vakit kaybetmiyor artık.ama keşke öyle olmasa. selamm.arkadaş olarak kimse vakit geçirmek istemiyor diyorsun..peki ne yapıyor yada yapmak istiyorlar.. Alıntı
Φ sirvana Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 selamm.arkadaş olarak kimse vakit geçirmek istemiyor diyorsun..peki ne yapıyor yada yapmak istiyorlar.. slm.kızlar için bunu demiyorum.erkek arkadaş olarak diyorum.hemen farklı yöne çekiyolar.sevgili olmak gibi.zaten daha ileri birşeyi benden isteyemezler buna musade etmem.gerçekten arkadaşlarım olsun istiyorum ama konuyu sapıtıyorlar başka yöne Alıntı
Φ agnost Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Kesinlikle buyuk bir yanilginin icindeyiz..Sanal diyoruz ki ne oldugunu anlamis degilim, peki sanal disinda kaldigini idda ettigimiz, hatta dahada ileri gidip adina real dedigimiz kavram gercekte ne kadar gercektir? Varsayalim kalin bir duvar orduk, yuzyuze formatinda gelisen sosyal aktivitelerle 17 inch monitorlar arkasinda hayat bulan arkadasliklar arasina..ve bunlari gercek-sanal olarak birbirinden ayirip kategorize ettik..sormazlarmi adama; sanal dedigin hayatinda sanal arkadasliklari edinirken klavyenin tuslarina dokunan parmaklarindami sanaldi? Beyin yollarinda akan yogun fikir trafigidemi gercek disiydi? Yoksa duygu selinden sicrayan damlalarda birer mb lik yazilimmiydi diye..ben soruyorum sahsen ve ekliyorum, hic bir kere hayat sanal olmadi yada her nefes alisimiz sanaldi Erkekler kizlara cinsi munasebet amacli yaklasimlarda bulunmuyor degil ama bu sadece adina sanal dediginiz virtual hayatin icinde gelisen bir olaymidir? Sanmiyorumki bu duyguya sadece bilgisayariniz sahitlik etmis olsun Alıntı
Φ sirvana Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 çok güzel bir cevap yazmışsın teşekkürler. Alıntı
Φ Damien Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 temkinli davranmak gerek. eve gitmemek, çok fazla içli dışlı olmamak gerekli. ama güzel şeyler de oluyo. benim mesela internetten yazıştığım, msn'den konuştuğum bi kız var (başka ülkeden). bi arkadaşı türkiye'ye gelicekmiş, bana hediye yollamak istiyo. ben de ona bitane göndermek istiyorum. birbirimizi hiç görmedik ama internet sayesinde fikirlerimizi paylaştık, iyi arkadaş olduk. Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Tanışmak için hep bi vesileye ihtiyaç duyarız mesela ben burdan herhangi biriyle tanışma ihtimalim normal yaşam sürecimde yok gibi bişi....kaçımız yolda giderken sizle tanışabilirmiyiz sorusuna " hee tanışalım belki iyi birisindir diyoruzki " sanal alemdeki tanışma tehlikesini de yabana atmıyorum ama bence iyi bir vesile ...bu forumdan bikaç arkadaşla görüştük vede görüşüyoz da , tanımak istediklerimde var .. ben forumdaki insan olduğum için bi endişemde yok ... endişelerimiz yalanlarımızdır...yalanımız yoksa bir arkadaşlığın daha hiç bi mahsuru yoktur...sanalı reale çevirmeyince ne önemi var .. paylaşmak bi günü paylaşmak ne kadar güzel ne kadar erdemli... paylaşılacak nice mutlu günlere... Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 "çakıllar elmas olur, yıldızların altında " Alıntı
Φ ÇENEM DÜŞTÜ Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 benım de gönlum sarhoştu yıldızların altında Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 benım de gönlum sarhoştu yıldızların altında Slm sende benim gibi yenisin galiba,avatarına çok güldüm... Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 arkadaş olmaya lafım yok ama gerçekten arkadaşlıkla kalmıyo.. dostum dedğin insanla bi bakıyosun bi gün aşkım maşkım konularına giriyosun..normal hayatta olsa dostunla bööle bişey konuşmazsınn.. ve bişey daha bilmyiorum bana mı ööle oldu yoksa genelde öölemii.. normal de çıktığım birinden ayrılsam beni çok fazla etkilemez ama sanaldan biriyle tanışıp sonu da kötüü biterse.. işte benimde bittim an o zman dır. ki yaşadım bööle bişey belkide sadece bana ööle oluyodur..orasını bilemiyorum iştee.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 slm.kızlar için bunu demiyorum.erkek arkadaş olarak diyorum.hemen farklı yöne çekiyolar.sevgili olmak gibi.zaten daha ileri birşeyi benden isteyemezler buna musade etmem.gerçekten arkadaşlarım olsun istiyorum ama konuyu sapıtıyorlar başka yöne Olur şirvan olur..istediğin gibi bir arkadaşlık kurulur..erkeğine bağlı..tabii sanada..ayrıca kadın erkek dostluğu çok zor bişey..çok zor..sebepleride çook.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 ben forumdan bazı kişilerle tanıştım ve şimdi iyi arkadaşız..burda ne ıdılerse oydular.onları çok sevdım.. sen de vardınya sırvana tanışırken Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.