Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 nirdesin sen yahuuuu............... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 nirdesin sen yahuuuu............... Şu garip halimden bilen işveren azlı Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen Tatlı dillim, güler yüzlüm, ey ceylan gözlüm Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen Ben aglarsam aglayıp, gülersem gülen Bütün dertlerım anlayıp, halımı bılen Sankı kalbımı bılerek, yüzüme gülen Gönlüm hep senı arıyor neredesın sen Sinemde gizli yaramı kimse bilmiyor Hiç bir tabib şu yarama melhem olmuyor Boynu bükük bir garibim yüzüm gülmüyor Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen burdayım canımcım... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 eee forumda yaşlandık gari.. topicimiz tozlanmış.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Eee gelmeye gelmeye tozlanır gari... Nerelerdesin sen hiç uğramıyorsun buralara. Keyifler mi bozuk yoksa? Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Eee gelmeye gelmeye tozlanır gari... Nerelerdesin sen hiç uğramıyorsun buralara. Keyifler mi bozuk yoksa? 6. hissine hayranım şu bayanların...bende sizleri çok özledim aslında... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 11 Mart , 2008 farzedelim ki geldim... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 11 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2008 farz etmesekte direk gelsen nasıl olur............. rakı-balık- beyaz peynir ve ben seni özledik yahu..... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2008 geldim nolcek bakalım.. Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 anlaşılan hep zamansız geliyom...gene kimse yok... Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2009 anlaşılan hep zamansız geliyom...gene kimse yok... Unutmus ... gitmissin burasini Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.