Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 18 yıl Yazar nirdesin sen yahuuuu............... Şu garip halimden bilen işveren azlı Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen Tatlı dillim, güler yüzlüm, ey ceylan gözlüm Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen Ben aglarsam aglayıp, gülersem gülen Bütün dertlerım anlayıp, halımı bılen Sankı kalbımı bılerek, yüzüme gülen Gönlüm hep senı arıyor neredesın sen Sinemde gizli yaramı kimse bilmiyor Hiç bir tabib şu yarama melhem olmuyor Boynu bükük bir garibim yüzüm gülmüyor Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen burdayım canımcım...
Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 18 yıl Eee gelmeye gelmeye tozlanır gari... Nerelerdesin sen hiç uğramıyorsun buralara. Keyifler mi bozuk yoksa?
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 18 yıl Yazar Eee gelmeye gelmeye tozlanır gari... Nerelerdesin sen hiç uğramıyorsun buralara. Keyifler mi bozuk yoksa? 6. hissine hayranım şu bayanların...bende sizleri çok özledim aslında...
Gönderi tarihi: 11 Mart , 2008 17 yıl farz etmesekte direk gelsen nasıl olur............. rakı-balık- beyaz peynir ve ben seni özledik yahu.....
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2009 16 yıl anlaşılan hep zamansız geliyom...gene kimse yok... Unutmus ... gitmissin burasini
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.