Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 18 yıl Aha!!Savaş hazırlıkları yapılıyor..Demek bunu kastediyordun Sayman..
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 18 yıl Yazar belanız mubarek ola kız rüyanda benimi gördün.. sabah sabah belanı arıyon?
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 18 yıl kız rüyanda benimi gördün.. sabah sabah belanı arıyon? ne işin var rüyalarımda senin orda tek kişi var
Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 18 yıl ooooohooo sayman geleceqte angarada görüşücez..............pöööhööö
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 18 yıl oooo sen gelene kadan biz dayanamadık görüştük beeaaa...........
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 18 yıl oooo sen gelene kadan biz dayanamadık görüştük beeaaa........... hani hepberaber görüşücektik....
Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 18 yıl hani hepberaber görüşücektik.... üzülme erbay benide ektiler.....neyse bi dahaki sefere diye avutalım kendimizi ya kısmet
Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 18 yıl hani hepberaber görüşücektik.... üzülme erbay benide ektiler.....neyse bi dahaki sefere diye avutalım kendimizi ya kısmet alla alla sanki biz buluştukta boyumuz uzadı...........
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 18 yıl Kızdırdım özür dilerim sayman abim Sen dersin de ben yapmaz mıyım
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 18 yıl Aneee ben de burdayım tesadüfe bak inanamıyorum sen gelmişin sayman abey hoşgeldin
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 18 yıl Yazar Aneee ben de burdayım tesadüfe bak inanamıyorum sen gelmişin sayman abey hoşgeldin saol canımcım...inan felaket özledim sizleri..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.