Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar eyvahhhhhh sedoş burayada geliyo. ...admin bey hemen yok edelim bu topici...
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl hahahehe nasıl da smıleyler değişmiş saymanın sankım galıba evet kesın
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar Forumdan hiç çıkıo mu ki yarın yokum .... ne olduki... benim pc daima açık bırakıyom..
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar Sırıtmayalım ciddi olalım...bura ciddi bi forumun ciddi bi topici..
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 18 yıl Ben çok ciidi biriyimdir bi kerem.. heralde ciddi biri 7 yaşında sevgilisi bile varmış
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 18 yıl heralde ciddi biri 7 yaşında sevgilisi bile varmış Çok asil bir ilişki yaşamışlar öyle deme ciddilikten evcilik bile oynamamışlar
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 18 yıl Yazar heralde ciddi biri 7 yaşında sevgilisi bile varmış Taktın haaa ne var yani onla elele çektiğimiz fotomuz bile var .. senin olmadı diye kıskanıyon di mi..
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 18 yıl Yazar Çok asil bir ilişki yaşamışlar öyle deme ciddilikten evcilik bile oynamamışlar saldırın bakalım sizi gidi cadılar sizi...
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 18 yıl YA bide saldırsaydınıs.. Ben kulenin sağ arka cephesinden yanan oklarla saldırıya geçiyorum
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 18 yıl Yazar bence natalia, sedoş, gull,aça, sessizliğin kızını bekle öle saldır hem bende bi seferde işi bitirmiş olurum...
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 18 yıl bence natalia, sedoş, gull,aça, sessizliğin kızını bekle öle saldır hem bende bi seferde işi bitirmiş olurum... Orduyu hazırlayalım taarruza geçeriz Kendini hazırla sayman
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 18 yıl Yazar beklerim.. taurus, vakana hazırlanın azizilturcoya haber edin.. savaş var..
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 18 yıl Yazar Napalım lafımızı yutmak bize yakışmas... ölecez gerekirse.. bu kutsal yolda belkim şehit bile sayılırız...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.