Φ idealist serseri Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 aranızda gotik metal yada EPİCA dinleyen var mı?? varsa ses versin...beri gelsin...yoksada belki sayemde sevmiş olursunuz ne dersiniz??? : Alıntı
Φ devotion eludes Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 bn dinlerim severim dinlemeyenlere tavsiye de ederim.. 'follow your common sense, you cannot hide yourself, behind a fairytale FOREVER AND EVER!' Alıntı
Φ ılgın_ülküm Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 gotik metal dinleyenlere autumn adlı hollandalı grubu tavsiye ederim özellikle 2004 yılında çıkardıkları summers end çok güzel Alıntı
Φ unknown rocker Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 walla ben epica nın sadece cry for the moon şarkısını dinledim 7 dk ya yakına ama süper bi şarkı girişi falan. gotik de him,rasmus falan takılırım bide wolfheart ve anathema da iidir bu tarzda Alıntı
Φ haykırış Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 benim bildiğim bir tek TRİSTANİA var.bence süper.ilgili arkadaşlar beğendikleri gothic metal gruplarını yazarlarsa güzel bir paylaşım olur... Alıntı
Φ phlegm Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Epica senfonik metal yapıyor... Alıntı
Φ idealist serseri Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Epica senfonik metal yapıyor... çok biliosan bikaç şey söle de bizde faydalanalım... Alıntı
Φ tiyatro Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Theatre of tragedy dinleyin kopun arkadaşlar.. Alıntı
Φ doma Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 epica icin konusuorm simone cok hos ılk dınnedıınde dıılde daa soralarda sesı uzun sarkılarda baymaya baslıo bence yanlıssa bırılerı cvp atsın Alıntı
Φ doma Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 ayrıca epica gothic metaldir Alıntı
Φ fallenangel Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 bende dinlerim epicayı cry for the moon şarkısı çok gzel hem hüznü hemde öfkeyi anlatıyor. Dinlerken nefretimi kusuyorum ve ayrıca gotic metal dir... Alıntı
Φ fallenangel Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 bn dinlerim severim dinlemeyenlere tavsiye de ederim..'follow your common sense, you cannot hide yourself, behind a fairytale FOREVER AND EVER!' cry for the moon :D Alıntı
Φ BLT Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2008 Simoneeeeeeeeeee :deli: :D Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.