Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl aranızda gotik metal yada EPİCA dinleyen var mı?? varsa ses versin...beri gelsin...yoksada belki sayemde sevmiş olursunuz ne dersiniz??? :
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl bn dinlerim severim dinlemeyenlere tavsiye de ederim.. 'follow your common sense, you cannot hide yourself, behind a fairytale FOREVER AND EVER!'
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl gotik metal dinleyenlere autumn adlı hollandalı grubu tavsiye ederim özellikle 2004 yılında çıkardıkları summers end çok güzel
Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 19 yıl walla ben epica nın sadece cry for the moon şarkısını dinledim 7 dk ya yakına ama süper bi şarkı girişi falan. gotik de him,rasmus falan takılırım bide wolfheart ve anathema da iidir bu tarzda
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 19 yıl benim bildiğim bir tek TRİSTANİA var.bence süper.ilgili arkadaşlar beğendikleri gothic metal gruplarını yazarlarsa güzel bir paylaşım olur...
Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Epica senfonik metal yapıyor... çok biliosan bikaç şey söle de bizde faydalanalım...
Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 18 yıl epica icin konusuorm simone cok hos ılk dınnedıınde dıılde daa soralarda sesı uzun sarkılarda baymaya baslıo bence yanlıssa bırılerı cvp atsın
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 17 yıl bende dinlerim epicayı cry for the moon şarkısı çok gzel hem hüznü hemde öfkeyi anlatıyor. Dinlerken nefretimi kusuyorum ve ayrıca gotic metal dir...
Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 17 yıl bn dinlerim severim dinlemeyenlere tavsiye de ederim..'follow your common sense, you cannot hide yourself, behind a fairytale FOREVER AND EVER!' cry for the moon :D
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.